Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Výsledky soutěže ZLATÝ AMPER 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.03.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Výsledky soutěže ZLATÝ AMPER 2012


Výsledky soutěže ZLATÝ AMPER 2012
V rámci 20. ročníku veletrhu AMPER proběhla tradiční soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER 2012. Soutěž byla určena pro exponáty prezentované na mezinárodním veletrhu AMPER, které jsou svými parametry srovnatelné se světovou úrovní a reflektují současné trendy vývoje ve svém oboru. Do soutěže bylo letos přihlášeno 30exponátů od 28 vystavujících společností. Kromě Zlatých AMPERů bylo předáno i 5 čestných uznání odborné hodnotitelské komise ...
Komerční sdělení, ze dne: 29.03.2012

V rámci 20. ročníku veletrhu AMPER proběhla tradiční soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER 2012. Soutěž byla určena pro exponáty prezentované na mezinárodním veletrhu AMPER, které jsou svými parametry srovnatelné se světovou úrovní a reflektují současné trendy vývoje ve svém oboru. Dalšími kritérii hodnocení přihlášených exponátů jsou technická a technologická úroveň, originalita řešení, bezpečnost a uživatelský komfort exponátů nebo také možnosti zajištění servisu a náhradních dílů, ekologické parametry a celková úroveň prezentace exponátu.

Hodnocení exponátů provedla odborná komise složená z nezávislých expertů z jednotlivých nomenklaturních oborů veletrhu. Na základě odborného hodnocení komise udělila 5 ocenění ZLATÝ AMPER 2012 a 5 čestných uznání nejpřínosnějším exponátům.

Slavnostní vyhlášení soutěže ZLATÝ AMPER, kde bylo letos přihlášeno 30 exponátů z 28 vystavujících společností, proběhlo 20. 3. 2012 na Nové radnici v Brně.

Nejpřínosnější exponáty veletrhu AMPER 2012 a prestižní ocenění ZLATÝ AMPER 2012 byly uděleny:

Čestná uznání odborné hodnotitelské komise získaly tyto exponáty veletrhu AMPER 2012:

Do soutěže o nejpřínosnější exponát veletrhu ZLATÝ AMPER 2012 bylo přihlášeno 30 exponátů z 28 vystavujících společností:

Odborná hodnotitelská komise soutěže ZLATÝ AMPER 2012:

Prof. Ing. Radimír Vrba, CSc., Doc. Ing. Petr Toman, Ph.D., Doc. Ing. Jiří Hammerbauer, Ph.D., Prof. Ing. Zdeněk Peroutka, Ph.D., Doc. Ing. Jan Bílek, CSc., Prof. Ing. Josef Tlustý,CSc., Prof. Ing. Jiří Habel, DrSc., RNDr. Vladimír Filiač, CSc., Dr. Jan Fedor, Doc. Ing. Vítězslav Stýskala, Ph.D., Ing. Karel Suchý

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
TERINVEST s.r.o. - , Praha 2 - +420 221 992 134 - amper@terinvest.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.