Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: VolšoHEC RUN 2020 má nový letní termín! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.07.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

VolšoHEC RUN 2020 má nový letní termín!


VolšoHEC RUN 2020 má nový letní termín!
Tradiční štafetový běh v Jedovnicích má nový letní termín! Každý rok se běží kolem rybníku půlmaraton nejen příznivců a přátel PHOENIX Contact. Původní termín byl zrušen letošní virovou krizí. Nový je stanoven na letní období, kdy je pořádání reálné a riziko zrušení a ztrát z toho vyplývajících (jako například v Ostravě) se neočekává. Využijte pokoronavirové možnosti rozhýbání kostí a podpořte tak Mikuláška, Štěpánka a Elišku ...
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 23.07.2020



Představa, že se vše bude vracet do stejných (starých) kolejí je možná příjemná, ovšem bez našeho zvýšeného úsilí se nic samo nestane. A tak je tomu i v případě dobročinných akcí. Tedy VolšoHEC nevyjímaje! S nastoupením korona krize se v březnu zastavila vlna přihlášek na půlmaraton. (Kapacita 500 běžců, zbývá cca 200 registrací) 




Nový termín 29.8. 2020


Pojď se hecnout a oběhni spolu se třemi přáteli rybník Olšovec! Můžeš získat originální běžecký dres z kvalitního materiálu se svým jménem. A pomůžeš dětem, které neměli tolik štěstí v životě jako my ostatní. Datum konání: 29. 8. 2020 od 13 hodin 13 minut. Místo konání: kemp u rybníka Olšovec, Jedovnice

Veškeré peníze za startovné i za dresy budete posílat přímo na konto o.p.s. Život dětem, www.zivotdetem.cz. Tento finanční dar lze uplatnit jako tzv. odčitatelnou položku od základu daně v rámci daňového přiznání či ročního zúčtovaní daně u zaměstnanců. Závod organizuje tým společnosti PHOENIX CONTACT. Rád vystaví potvrzení o přijetí daru.

Více podrobností v tomto letáku!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.