Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

Vítězné týmy BSEC 2022, soutěže studentů VUT Brno


Document Actions
Vítězné týmy BSEC 2022, soutěže studentů VUT Brno
Na VUT Brno proběhla největší technická soutěž BSEC. Šlo o soutěž pro studenty VUT pořádanou brněnskou pobočku studentské organizace BEST. Soutěž pro studenty celého VUT spočívá v tom, že se studenti mohou zapojit do 3 různých kategorií. Soutěžící se mohli hlásit ze všech fakult VUT. Nejblíže byli strojaři, programátoři a studenti elektro oborů. Jaká byla výhra? Co je to BSEC? V jakých soutěžních kategoriích se zápolilo? Které týmy nakonec zvítězily? Doprovodný program soutěže a další podrobnosti sledujte zde!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.03.2022


Na Fakultu elektrotechniky a komunikačních technologií jsme se vydali s kamerou a mikrofonem. Podrobnosti objasnila Dominika Dvořáková ...



Co je to BSEC?
(Brno Student Engineering Competition) soutěž pro studenty Vysokého učení technického v Brně organizovaná brněnskou pobočkou studentské organizace BEST (Board of European Students of Technology) navazující na mezinárodní soutěž EBEC, která má v Brně dlouholetou tradici. V každé z pěti kategorií soutěží až čtyřčlenné týmy, soutěže se tedy zúčastní až 120 studentů.


Pro větší náhled kliknout!

Soutěžní kategorie
  • Build it
    Navrhni. Sestav. Prezentuj!
    Soutěžící řešili zadaný problém formou sestrojení funkčního modelu zařízení v daném časovém limitu z poskytnutého materiálu a užitím nářadí, které měli k dispozici. Výstupem byla prezentace sestrojeného zařízení, jeho klíčových principů a postupu při řešení úkolu odborné porotě.
  • Plan it
    Analyzuj. Vymýšlej. Prezentuj!
    Tato kategorie byla zaměřena především na získávání a vyhodnocování informací z dostupných zdrojů. Výstupem bylo kreativní řešení problému, které soutěžící prezentovali odborné porotě.
  • Code it
    Navrhni. Naprogramuj. Prezentuj!
    Soutěžící měli možnost ověřit si své programátorské schopnosti a kreativní myšlení na daném problému z praxe. Výstupem bylo odprezentování jejich řešení, jeho klíčových principů a postupu při řešení úkolu odborné porotě.


Vítězné týmy

  • Na soutěžním kole na FSI v kategorii Plan it se umístily týmy:
    1. Inženýrské naděje
    2. Experti od Vlka
    3. EMOteam.

  • V kategorii Build it to byly:
    1. TU Šalingrad
    2. Ferrari
    3. Bagristi



  • Na soutěžním kole na FEKT v kategorii Plan it se umístily týmy:
    Klárka Štefková
    Kluci z Moravy
    SOVY
  • V kategorii Build it:
    Holubník
    deFEKTi
    Resilientos
  • A v kategorii Code it:
    Micro budget
    Popocatépetl
    Snižte svá očekávání 


Doprovodný program soutěže
  • Networking Night
    proběhl v předvečer každého kola tj. pro FSI, pro FEKT a studenty IT. Cílem bylo studentům představit firmu uvolněnějším způsobem, vypíchnout zajímavosti, jak se tam zaměstnancům pracuje. Byla tp příležitost představit atmosféru ve firmě než její konkrétní produkty.
  • Speed dating
    Speed dating probhl oba soutěžní dny před vyhlášením výsledků ve večerních hodinách. Z každé firmy se zástupci snažili zaujmout skupinky studentů. Oproti Networking Night byl Speed dating směřován už na konkrétní náplň práce ve firmě, příležitosti a kariéru, kterou jim nabízí.


Kompletní informace o soutěži najdete na https://best.vutbr.cz/bsec nebo https://facebook.com/bsecbrno





 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933