Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Virtuální veletrh Eaton 2022


Document Actions
Virtuální veletrh Eaton 2022
Jaká témata očekávat? ... chytrá domácnost, cesta k úsporám ... instalací UPS to nekončí, na dobrém servisu záleží ... domovní a bytové elektroinstalace, fotovoltaické aplikace ... záložní napájení a IT distribuce ... průmyslové aplikace a automatizace. Společnost Eaton opět pořádá Virtuální veletrh, který na jednom místě nabídne širokou paletu online přednášek z oboru, živá vystoupení vedené odborníky a obchodníky této značky. Připojte se k vysílání společnosti Eaton a získejte více informací. Více podrobností zde!
Komerční sdělení, ze dne: 14.11.2022


Na sedmi virtuálních stáncích můžete čekat zajímavé tematické nahrávky, novinky ze světa společnosti Eaton, materiály a informace o produktech, videotutoriály a mnoho dalšího. Velký prostor bude věnován dotazům na dané téma se specialisty a obchodníky, kteří budou připraveni pomoci na on-line chatu. Uvidíte také vývojáře z Inovačního centra z Roztok u Prahy a výrobní závodu v Suchdole nad Lužnicí.

Připojte se
22. listopadu - 2. prosince 2022
Platforma virtuálního veletrhu


Program přednášek:
K živému vysílání se připojíte v "Přednáškovém sále". Dotazy, které zodpovíme na konci každého vysílání, je možné pokládat již před přednáškou. Po každé přednášce proběhne panelová diskuze na téma přednášky ve "Společenské místnosti"
 



Úterý 22. listopadu
8:00 Otevření platformy virtuálního veletrhu pro veřejnost

9:00 - 9:05Oficiální zahájení
Jan Hrůza, Veronika Štěpánková

9:05-11:00 Chytrá domácnost - cesta k úsporám
Přeánáší Antonín Špaček a Vladimír Bohaboj

13:00-15:00 Instalací UPS to nekončí... na dobrém servisu záleží
Přednáší Jan Marek a Jaromír Pávek

Úterý 29. listopadu
9:00 - 9:05 Přivítání na virtuálním veletrhu Eaton,
Veronika Štěpánková

9:05-11:00 Jištění a ochrana fotovoltaických instalací,
Jan Marek, Antonín Špaček, Pavel Šimon

13:00-15:00 Rozvaděče pro fotovoltaické aplikace,
Šimon Szczotka a Jiří Horák


Po skončení přednášky v "Přednáškovém sále" navazuje na odvysílané téma panelová diskuze k danému tématu ve "Společenské místnosti".




 

Schůzka s obchodníkem:
Domluvte si individuální půlhodinovou schůzku s jedním z obchodních zástupců, kteří budou k dispozici k řešení obchodních a projektových záležitostí.

Středa 23. listopadu, 9:00 -12:00
Jiří Švihálek - Domovní a bytové elektroinstalace, fotovoltaické aplikace

Čtvrtek 24. listopadu, 9:00 -12:00
Daniel Klein - Záložní napájení a IT distribuce

Pátek 25. listopadu, 9:00 -12:00
Adam Pondl - Průmyslové aplikace a automatizace

Pondělí 28. listopadu, 9:00 -12:00
Aleš Táborský - Sales Manager Projects&Constiuction

Obchodníci budou čekat ve vybraných časech ve "Společenské místnosti".
Po zaregistrování na veletrh, už můžete opakovaně vstupovat po celou dobu trvání veletrhu, stačí pouze zadat registrační email.



 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Eaton Elektrotechnika s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Podíl výroby energie z obnovitelných zdrojů neustále roste a stále významněji ovlivňuje oblast dodávek energie. Klíčovým úkolem je vyrovnat proměnlivou výrobu obnovitelné energie s konstantní poptávkou spotřebitelů energie. Přednáška by tak mohla nabídnout komplexní pohled na současný stav a budoucí perspektivy energetiky s ohledem na udržitelný rozvoj a změnu klimatu ...
Dozvíte se, jak norma ČSN EN IEC 61439-2 příloha DD zpřísňuje požadavky na rozvaděče zapojené do fotovoltaických systémů. Projdou se hlavní změny a požadavky, které je potřeba splnit. Např. bezpečnost a spolehlivost, prevence proti elektrickému oblouku, stejnosměrné sítě, propojení s ČSN 33 2000, trvanlivost izolačních materiálů, ověření oteplení ...
Jste-li výrobcem strojů či řídicích rozvaděčů a toužíte být v obraze o nejnovějších trendech a produktech ve vašem oboru, pak si nenechte ujít toto živé vysílání! V prezentaci společnost Eaton představí svůj aktuální sortiment a poslední inovace v konstrukci strojů a rozvaděčů. Odhalí, jak moderní technologie a řešení mohou transformovat podnikání a posunout vaše produkty na čelo průmyslového vývoje. Připojte se a objevte, co vše Eaton přináší do světa strojírenství a elektrotechniky!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933