Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: VIDEX: Katalog produktů DDS (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.10.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

VIDEX: Katalog produktů DDS


VIDEX: Katalog produktů DDS
Obrazovky jsou barevné, systém modulárních dveřních panelů k dispozici, barevná provedení jsou neutrální k mnoha barevným kombinacím (hliník, bronz, bílá, hnědá), kromě modulu kódového zámku je pro využití také modul bezdotykové čtečky. Líbí se mi možnost více hovorových cest a ...
Igor Nováček, ze dne: 31.10.2008

Domovní telefony nalezneme téměř u každého stavení. V mnohých případech nevzhlednou rzí prozrazují  low-endového provedení. Domovní komunikace je potřebná nejen v vícepodlažních budovách, často rozlehlá stavení s více vchody by se bez domovních telefonů neobešla bez zvýšeného pracovního úsilí.

Zde se podívejme na katalog domácí telefonní soupravy Videx. Pokud vás zajímají položky jako telefony, videotelefony, modulární systémy, kontrola přístupu, kódové zámky, bezdotykové čtečky, bezdrátový přenos, pak čtěte dál ...

 

V sešitu o 36 stranách nalezneme několik systémů, kterými lze spolehlivě komunikovat. (4+n, 5+n, 1+n, dvoudrát, digitální systém) Přístroje jsou vyrobeny z odolných materiálů do tvarů, které jsme díky jejim vlastnostem ochotni přijmout do mnohých interiérů.

Po způsobu designového provedení nás pak zajímají funkce a vybavení. Obrazovky jsou barevné, systém modulárních dveřních panelů k dispozici, barevná provedení jsou neutrální k mnoha barevným kombinacím (hliník, bronz, bílá, hnědá), kromě modulu kódového zámku je pro využití také modul bezdotykové čtečky. Líbí se mi možnost více hovorových cest a digitální BUS2 VIDEO systém, který umí vést hovor, video po dvou drátech do 100 metrů po standardním kabelu a navíc bez nutnosti zachování polarity.

 

Co mi v katalogu chybělo?
Na mé první seznámení se systémy jsem postrádal srovnávací tabulku přístrojů. Abych přišel na to, co která souprava obsahuje bylo nezbytné důkladné nastudování všech údajů.

Co se mi líbilo?
Pohledem technika jsem měl všechny údaje "našlapané" blízko sebe. Pokud bych si dělal tahák ke zkoušce, pak bych ho pojal podobně.

Závěr
Katalogový sešit svým provedením určený pro techniky a obchodníky obsahuje všechna důležitá data pro návrh a výběr požadovaného typu. Pokud je tento systém materiálově zajištěn na našem trhu, pak by ho měl asi znát každý pořádný domovní servisák!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.