Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Věstník bezplatně ke stažení ... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.05.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Věstník bezplatně ke stažení ...


Věstník bezplatně ke stažení ...
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví (dále jen ÚNMZ) oznamuje, že s účinností od 1. ledna 2007 je Věstník Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví vydáván a ...
Komerční sdělení, ze dne: 10.05.2007

Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví (dále jen ÚNMZ) oznamuje, že s účinností od 1. ledna 2007 je  Věstník Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví vydáván a bezplatně poskytován v elektronické formě.

K dispozici je na internetových stránkách ÚNMZ na adrese www.unmz.cz pod tlačítkem „Věstník ÚNMZ“  bez omezení prohlížení a stahování. Současně ale zdůrazňujeme, že šíření a využívání elektronické formy Věstníku ÚNMZ či jeho částí jakýmkoliv komerčním způsobem je nepřípustné. 

ÚNMZ věří, že toto opatření významně přispěje ke zlepšení  dostupnosti informací zveřejňovaných ve Věstníku ÚNMZ a jejich širšímu využívání.

V případě nejasností či potřeby dalších informací se obracejte na elektronickou adresu hruskova@unmz.cz  nebo na tel.: 224 907 172. Jitka Hrušková,
Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Gorazdova 24

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.