Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Verifikační roadshow Elektrika.cz 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Verifikační roadshow Elektrika.cz 2014


Verifikační roadshow Elektrika.cz 2014
Chcete vědět co je nového na pozadí portálu Elektrika? Nemáte ještě verifikovaný účet? Nebo nevíte jak s portálem pracovat? Od února můžete využít roadshow, kterou absolvujeme spolu s OEZ Letohrad po SR a ČR!
Miroslav Minařík, ze dne: 29.01.2014


Jako v loňském roce, tak i letos chystáme verifikační roadshow spolu se semináři OEZ. Tentokrát ovšem nejen po České republice. Ke krátkému informačnímu sdělení máme letos přichystány některé názorné ukázky toho, co byste měli znát a vědět k efektivnějšímu využívání nejen portálu, ale i komunikaci na internetu obecně. S kolegy jsme připravili malý výcuc praktických informací, který si mohou vzít zájemci s sebou (do kapsy).



A co se nyní u nás děje na pozadí?
Již nyní probíhá na pozadí diskusního fóra pravděpodobně největší personální změna za patnáct roků. Designové a softwarové změny proběhnou později. 

Kde se s námi můžete potkat?
Vždy asi od 9:00-13:00 na těchto místech ...



Dobrá příležitost si nechat ověřit svůj uživatelský účet v místě svého působení. A zdarma. Ale nejde pouze o samotné ověření, i když je to pro přístup k datům zásadní. Je to možnost, kdy můžete názorně vidět některé vychytávky, které v nápovědě (kterou stejně nikdo nečte) možná ani nejsou. A hlavně se ptát, co vám není jasné.




Navštivte nejbližší událost a nechte si verifikovat váš uživatelský účet!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.