Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Výběrový vějíř vypínačů a zásuvek HAGER 2022 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.01.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Výběrový vějíř vypínačů a zásuvek HAGER 2022


Výběrový vějíř vypínačů a zásuvek HAGER 2022
Na stole se mi objevil výběrový vějíř vypínačů a zásuvek HAGER 2022. Jde o praktickou pomůcku pro lepší rozhodování v pestré paletě vyráběných řad vypínačů a zásuvek renomované německé značky. Co zmiňovaný vějíř obsahuje? K čemu přesně je tato pomůcka určená? A k čemu je tedy pak standardní katalog? Pro koho je určen a pro koho nikoliv? Kam zmizela řada vypínačů a zásuvek berker Palazzo? Kde vějíř vypínačů a zásuvek získáme? Seznamte se s podrobnostmi této výběrové vychytávky v této krátké recenzi ...
Miroslav Minařík, ze dne: 24.01.2022



Co to je?
Proběhla mi první otázka hlavou. Co to zase je? Co zase v HAGERu vymysleli ...

Skoro obvyklá reakce každého, kdo na první pohled nepochopil, k čemu je vějíř určen. K přirozené funkci vějíře je tento příliš malý, těžký s mnoha listy navíc. 


Pro větší náhled kliknout!


Co vějíř obsahuje?
Zjednodušeně řečeno, výběr modelů řad vypínačů a zásuvek permanentně na výrobních linkách, respektive typy, které lze u některých velkoobchodů očekávat třeba i jako skladové položky.


Pro větší náhled kliknout!


K čemu vějíř je?
Jde o praktickou pomůcku, která jednoduše simuluje design vypínače na místě, kde byste ho chtěli. Pokud si vybíráte vypínač v showroomu nebo mezi regály obchodu, domýšlíte si, jak vypadá plánovaný interiér. S vějířem procházíte interiér a zkoušíte přikládat vybrané listy do plánovaných míst.


Pro větší náhled kliknout!


A k čemu je tedy katalog?
Katalog, zejména ten obsáhlý, je velice užitečný pro dohledání konkrétního typu vypínače, zásuvky podle technických parametrů. Protože se katalog formátu například A4 ke stěně opravdu špatně přikládá a navíc obrázky designů nejsou, jako u vějíře, velikosti 1:1, nabízí HAGER k výběru tuto alternativu. 


Pro větší náhled kliknout!


Pro koho je vějíř určen a pro koho nikoliv?
Asi každý, kdo vybírá design, tedy tvary a barevné provedení tak, aby emočně ladilo k ostatnímu vybavení, tuto pomůcku přivítá. Zpravidla jde o investory, majitele budov, provozovatele. Technik, ať již projektant, montér nebo revizní technik, má na starosti zcela jinou problematiku než vybírat barvičky do dětského pokoje. To ovšem neznamená, že takový vějíř nemůže mít ve svém autě a u klienta ho k výběru nabídnout.


Pro větší náhled kliknout!


Kam zmizela řada berker Palazzo?
Vždy když se dívám na řadu berker, sleduji, kde je umístěn typ "palazzo". Někdy v roce 1995 jsem poprvé četl příběh vzniku této řady vypínačů. Bohatý šejk si nechal na zakázku vyrobit kulatý mramorový, zlatem lemovaný design. Dal svolení k výrobě i jiným zájemcům pod podmínkou, že se bude prodávat za stejnou cenu, kterou zaplatil on. Po čase se mohla vyrábět i už levnější varianta ... A proč není "palazzo" ve vějíři? Jde o manufakturu, to znamená, že jde o zakázkovou výrobu.


Pro větší náhled kliknout!


Kde vějíř vypínačů a zásuvek získáme?
Vějíře jsou k dispozici u partnerských elektrotechnických velkoobchodů. U těch, které ve svém sortimentu nabízí značku HAGER. Tyto vějíře bych osobně nehledal u známých značek stavebních supermarketů. Ty obchodují s jinou úrovní kvality zboží a poptávky podobného zboží nejsou šťastný nápad.

Více technických podkladů HAGER sledujte zde!
Více videozáznamů o značce HAGER sledujte v archívu zde!





POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o zaslání
výběrového vějíře HAGER
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.