Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Vědecko-výzkumná činnost a studentské projekty FEL ČVUT (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.08.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Vědecko-výzkumná činnost a studentské projekty FEL ČVUT


Vědecko-výzkumná činnost a studentské projekty FEL ČVUT
FEL ČVUT je nejlepší elektrotechnickou fakultou v Česku, ve světovém měřítku se pak pohybuje kolem 150. místa. S děkanem Pavlem Ripkou jsme hovořili o financování vysokých škol, studentské elektroformuli, studentské družici, ale i o využití výsledků vědecko-výzkumné činnosti fakulty v praxi. Sem patří třeba kódy pro klíče či software pro řízení procesů v energetických sítích.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 31.08.2016


Podívejte se na rozhovor z veletrhu AMPER 2016:



Krátce o FEL ČVUT
Fakulta elektrotechnická ČVUT je prestižním českým vysokoškolským pracovištěm s 6.000 studenty, se 730 zaměstnanci a s ročním rozpočtem přesahujícím 500 milionů Kč. V současnosti uskutečňuje bakalářské, magisterské a doktorské studijní programy Elektrotechnika a informatika v jazyce českém a anglickém a ve formě prezenční a kombinované. Elektrotechnická fakulta ČVUT vychovává vysokoškolsky vzdělané odborníky v oblasti elektrotechniky, sdělovací techniky, automatizace, informatiky a výpočetní techniky. Rozvíjí vědeckou práci, vychovává nové vědecké pracovníky a je centrem pro vědeckou a výchovnou činnost v uvedených oblastech.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.