Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: VÁNOČNÍ HÁDANKA: O kom je řeč? (3.) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.12.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

VÁNOČNÍ HÁDANKA: O kom je řeč? (3.)


VÁNOČNÍ HÁDANKA: O kom je řeč? (3.)
Dnes závěrečná sprcha výroků o ostatních Clusterácích. Jde o sestřih spontánních reakcí, po vyslovení jména diskutujícího. Nešlo o žádný plánovaný projekt se scénářem a taky to po zásluze skončilo v archívu. Na druhou stranu není nad pohled ostatních. Anonymita je určitě svělý počin, ovšem být obklopen přáteli a těmi, co rádi pomohou je snem mnohých z nás. Přitom není nutné nosit společnou legitimaci a platit příspěvky, že? :-) Sledujte třetí, poslední pomíchanou várku výroků o diskutujících ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 26.12.2022



Pamatujme, že jsou svátky klidu a míru. Děti koukají na oblíbené pohádky a proto neexistuje důvod, proč by na kultovním médiu nebyl přiléhající obsah.



Ale i přes všechny uváděné osobní reference se o některých uživatelích nedozvíme vůbec nic. I přes to, že jsme se na mnohé uživatele ptali, ne vždy bylo, co odpovídat a ne vždy byla chuť odpovídat. A znovu připomeneme, že jde o starý záznam a na mnoho clusteráků jsme se tehdy nezeptali.

Plnou verzi, správně seřazenou, očekávejte v neděli 1.1.2023!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.