Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Valná hromada Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 8.02.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Valná hromada Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu


Valná hromada Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu
Dne 28. ledna se v sále SOU elektrotechnického Plzeň uskutečnila již XIX. valná hromada Elektrotechnického cechu Plzeňského regionu. Kolik členů se zúčastnilo valné hromady a kteří významní hosté na setkání dorazili? Kdy byl cech založen a jaká je jeho funkce? Elektrotechnický cech podporuje a hájí zájmy členů při řádném provozování živnosti, vydává cechovní listy při splnění příslušných podmínek ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 8.02.2012



Dne 28. ledna se v sále SOU elektrotechnického Plzeň uskutečnila již XIX. valná hromada Elektrotechnického cechu plzeňského regionu.

Valné hromady se zúčastnilo více jak 50 členů cechu. Nechyběli ani významní hosté - zástupce Technické inspekce ČR, zástupce Elektrotechnického svazu českého, zástupce Elektrotechnického cechu v Tachově a další. Za SOUE Plzeň se valné hromady zúčastnil ředitel Ing. Jaroslav Černý.

Elektrotechnický cech byl založený 19.1.1993 jako živnostenské společenstvo a v současné době sdružuje 191 členů celého západočeského regionu. Pro své členy rada cechu složená ze 7 členů, zajišťuje pravidelné semináře týkající se aktuálních otázek jako odborného, tak i všeobecného charakteru.

Dále elektrotechnický cech podporuje a hájí zájmy členů při řádném provozování živnosti.



Krátký sestřih z této události zhlédněte zde...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELEKTROTECHNICKÝ CECH PLZEŇSKÉHO REGIONU - Vejprnická ul. č. 56, Plzeň - 377 221 339 - horsky.a@seznam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.