Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: V Brně finišovala česká etapa závodu Electric Marathon 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.06.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

V Brně finišovala česká etapa závodu Electric Marathon 2016


V Brně finišovala česká etapa závodu Electric Marathon 2016
V úterý 24. května 2016 na náměstí Svobody v Brně finišovala jedna z etap závodů elektromobilů Electric Marathon. Závod započal 22. května v ukrajinském Lvově, projíždí přes 10 zemí a zakončení má v Monte Carlu v Monaku, kde princ Albert II osobně předává ceny vítězům. Vítězem české etapy závodu se stal Jiří Vlk. Jaké byly jeho dojmy a co nám o závodu prozradil?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.06.2016


Podívejte se na celou reportáž ze zakončení české etapy závodu v Brně.


O společnosti Green Victory Capital
Ekologická investiční společnost Green Victory Capital se specializuje na projekty v oborech elektromobility a obnovitelných zdrojů. Přes několik menších projektů, se dostala až k projektu, který je na české poměry nevídaný. Větrná elektrárna na moři. A navíc v Německu. S tímto projektem vznikla úplně nová Green Victory Capital. Dnes je Green Victory Capital mezinárodní společnost se zástupci v různých zemích Evropy. Stále však funguje se stejnými principy a ctí stejné zásady. Dává příležitost všem, kteří se chtějí přidat do týmu, a umožňuje investorům investovat do projektů, které bývají pro normální smrtelníky uzavřeny.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.