Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Akcionářka Ursula Ida Lapp.... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.06.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Akcionářka Ursula Ida Lapp....


.... vstupuje do hradu Pernštejn za doprovodu věrného Herolda....
Miroslav Minařík, ze dne: 16.06.2003


Ursula Ida Lapp

V padesátých létech založili manželé Ursula a Oskar Lappovi firmu Lapp Group. Jedinými akcionáři této rodinné firmy jsou dodnes, stále velmi vitální, paní Ursula Ida Lapp spolu se svými dvěma syny, panem Andreasem a Siegbertem Lapp. Produkce se od počátku zaměřila na výrobu prvního vynálezu pana Oskara Lappa, ovládacího kabelu, kterému již tehdy neopomněl dát jméno – ÖLFLEX®. Ten v dnešní době znamená mezi kabely totéž jako Coca-Cola v nápojích, či Mercedes mezi automobily.

Potřeby výrobců a zákazníků nasměrovaly vývoj produkce firmy k výrobkům spojeným s elektrotechnickými rozvody : od vývodek SKINTOP® (které mimochodem letos slaví 25. narozeniny), dále datové kabely UNITRONIC® a HITRONIC®, konektory EPIC®, přes strojní zařízení pro manipulaci s kabely až po desítky tisíc dalších výrobků, pro speciální potřeby zákazníků. Vývoj pokračoval a firma začala dodávat celé systémy, chcete-li kompletní řešení, dle přání a speciálních specifikací klienta. Lapp Group dále posiluje svou pozici na trhu, investuje do vývoje, aplikuje nová řešení a flexibilně komunikuje se zákazníky.

TEXT Z OBLASTÍ
  • Komentáře

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.