Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Učebnice ITI se objevuje i na prodejnách BEN!


Document Actions
Učebnice ITI se objevuje i na prodejnách BEN!
Učebnice ke zkouškám revizních techniků můžete prohlédnout již na všech prodejnách technické literatury BEN. Pokud vás zajímají bližší podrobnosti, máte možnost si knihu sami přehodnotit! Návštěvu ráje technické literatury lze jen doporučit!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.05.2008
reklama

Novinka představená na AMPERu 2008, učebnice ITI určená ke zkouškám revizních techniků se objevuje i na pultech vydavatelství BEN technická literatura.

Před několika dny mohli přítomní zájemci o literaturu vidět první dodávku těchto materiálů v Brně, Veveří ulici. Jedná se o úzce specializovanou publikaci, čímž se zřejmě nepředpokládá plošné distribuční pokrytí. Stávající stav, kdy lze publikaci získat buď internetovou objednávkou nebo na seminářích L.P.Elektro se rozšířil i na síť prodejen BEN.

V prostorách prodejen tohoto vydavatelství po celé republice máte možnost do knihy nahlédnout a sami zvážit, zda vaše znalosti ke zkouškám potřebují doplnit, či ne.

Více na www.ben.cz ...

Upozornění BEN:
V případě, že budete chtít 10 a více kusů, oznamte to telefonicky na vámi zvolenou prodejnu. Pravidelnou dopravou zajistíme požadovaný počet knih. 

Pro zájemce, kteří mají do prodejen BEN v Praze, Brně, Ostravě či Plzně daleko, můžeme zaslat expresně uvedenou publikaci za 950 Kč plus poštovné na dobírku do místa bydliště nebo firmy.

Objednávka přes nakladatelství BEN níže uvedenou objednávkou!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

BEN - technická literatura s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933