Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.02.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC


elektrahis5.jpg
Ve dnech 11.-13. února 2003 se uskuteční na olomouckém Výstavišti Flora první díl série letošních veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky pod značkou Omnis – ELEKTRA OLOMOUC.
Petr Nasadil, ze dne: 4.02.2003

Ve dnech 11.-13. února 2003 se uskuteční na olomouckém Výstavišti Flora první díl série letošních veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky pod značkou Omnis – ELEKTRA OLOMOUC. Za deset let své existence si tato veletržní síť získala dobré jméno jak v odborných kruzích elektrikářů, tak i u široké veřejnosti. Právě v Olomouci, kde má pořadatel – akciová společnost Omnis Olomouc - své sídlo, má ELEKTRA dominantní postavení.

Bude se konat letos již podvacáté - z původní elektroburzy se stala jednou z nejvýznamnějších výstavních akcí v oboru elektro v České republice. Dlouholetá tradice a zkušenosti, promítnuté do široké reklamní kampaně a kvalitních služeb pro vystavovatele - to jsou stavební kameny, na kterých stavíme základy tohoto projektu. Nosnou součástí reklamní kampaně bude tradičně direct mail dle dlouhodobě a cíleně zpracovávané databáze subjektů, podnikajících a pracujících v oboru elektro. Plakáty, pozvánky a volné vstupenky budou distribuovány také prostřednictvím velkých firem, institucí a odborných cechů v regionu. Samozřejmostí bude propagace formou venkovní reklamy, dále pak v odborném i regionálním tisku, regionální televizi, v nejposlouchanějších regionálních rádiích, na sledovaných elektro serverech.

Pořadatelé očekávají účast 70-80 firem z celé České republiky a v menší míře také ze zahraničí. Kromě pravidelných účastníků, mezi které patří i významné firmy jako např. OBO Bettermann Praha, METRA Blansko, ELEKTRO-IMPORT Jablonec, KOPOS Kolín, IES Zlín nebo SALTEK Praha, se objeví i nové firmy. Nezanedbatelná bude také účast místních firem z území Olomouckého kraje. O tom, jak široká je nabídka v oboru elektro, se bude moci přesvědčit opravdu každý, kdo veletrh navštíví. Vždyť nomenklatura zahrnuje v oboru průmyslové sekce deset oborů, od elektroinstalací, až po například osvětlovací techniku, nebo pomůcky a nářadí pro elektrikáře. Ve spotřební sekci by neměly chybět domácí spotřebiče, audio a videotechnika a telekomunikační technika. Konečně v informační sekci se specialisté zdrží především u široké nabídky technické literatury a počítačových programů z oboru elektro.

U specializovaných veletrhů, mezi které Elektra rozhodně patří, nemůže chybět odborný doprovodný program. „V zájmu max. koncentrace odborníků na jednom místě a v jednom termínu jim nabízíme možnost zúčastnit se seminářů a přednášek, které vedou zkušení lektoři a specialisté“, přiblížil filosofii pořadatelů Petr Nasadil. Letošní nabídka přednášek se týká především novinek v oblasti připojování a dodávek elektrické energie, změn v legislativě v oboru elektro a předpisů v energetice, další blok se bude týkat UPS a motorgenerátorů. Největší elektro událost v regionu využívá také Olomoucký kraj k prezentaci Územní energetické koncepce Olomouckého kraje, která bude probíhat první den výstavy pro starosty měst a obcí a odborníky a oba další dny pro širokou veřejnost kraje.

Jarní Elektra je tedy připravena a nezbývá než doufat, že zájem veřejnosti o návštěvu veletrhu bude opět velký, a že veletrh sám splní očekávání návštěvníků i zúčastněných vystavovatelů.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.