Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: TYMPOL: Instalační přístroje pro automatizaci budov (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.10.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

TYMPOL: Instalační přístroje pro automatizaci budov


TYMPOL: Instalační přístroje pro automatizaci budov
Podívejme se, na katalog zastoupení evropských značek Zamel, Timex, Jonex pro Českou republiku. Tento technický materiál stručně popisuje praktické prvky, které nachází uplatnění v případě požadavků automatizaci budov. Sortiment je v katalogu jednoduše a přehledně rozčleněn do částí, ve kterých nalezneme popis zařízení, fotografické zobrazení, důležité technické údaje. Líbí se mi vyznačená schémata na obalech přístrojů.
Jiří Macháček, ze dne: 30.10.2012



Mám před sebou útlý technický sešit, který je částí dodávaného portfolia společnosti TYMPOL Plus.



Na první pohled ze www stránek tympolplus.cz není jasná filozofie přímého a velkoobchodního prodeje, víceméně sortiment má opravdu praktické využití.

Co v tomto sešitu nalezneme?
Prvky, které ve svém celku dávají logický obraz automatizačního systému. Jednotlivé části se dají v praxi použít i samostatně bez nutnosti dodržovat jiná, než běžná elektroinstalační pravidla.



Provedení
Sortiment je v katalogu jednoduše a přehledně rozčleněn do částí, ve kterých nalezneme popis zařízení, fotografické zobrazení, důležité technické údaje. Líbí se mi vyznačená schémata na obalech přístrojů.



Tympol uvádí, že jde výhradně o Evropskou výrobu, což zní zajímavě, pokud tomu odpovídá předpokládaná kvalita. Ovšem součástí každého byznysu je i servisní část. Tedy technická podpora.

Kdo potřebuje automatizaci pouze malé části objektu, může využít nabízených prvků Tympol. Hranice mezi volbou systémového a jednoúčelového řešení je otázka rozpočtu. Uvedený sortiment mi připadá určitě zajímavý.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si o tento katalog zažádat
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU! 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Tympol Plus s.r.o. - Hnojník 408, Hnojník, okres Frýdek Místek - 553034131 - info@tympolplus.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.