Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Trubko STORY #2: FFKuS-POF net (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.06.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Trubko STORY #2: FFKuS-POF net


Trubko STORY #2: FFKuS-POF net
Tato na první pohled úplně obyčejná trubka v sobě skrývá jednu zvláštnost. Pod vnějším obalem je skryt jeden pár polymerového optického vlákna. Optika se dnes využívá k mnoha věcem, proto pokud v instalaci bude použita tato trubka, je zajištěna vysoká rychlost přenosu dat. V trubce je možné vést v souběhu s tímto vláknem i klasické rozvody, na které jsme dnes zvyklí.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 14.06.2013


FFKuS-POF net je ohebná plastová Highspeed-trubka z PVC s vysoce kluznou vnitřní vrstvou, s plastovým pláštěm a integrovaným 2,2 mm POF - vedením (polymer optické vlákno), nešířící plamen v modrofialové barvě RAL 4005.



Použití:
S FFKuS-POF net si instalujete budoucnost již dnes. Přes integrované POF - vedení (polymer optické vlákno) získáte úplnou informační síť ve vašem domě a jsou splněny všechny požadavky sítě FITH (Fiber In The Home). Použitím FFKuS-POF net máte k dispozici dvě možnosti v jednom, datové připojení a zásobení energií. Opět tak ušetříte čas a do budoucna máte zajištěnou vysokou konektivitu všude, kde bude tato trubka natažená.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.