Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Trubko STORY #3: FFKu-Smart net (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.05.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Trubko STORY #3: FFKu-Smart net


Trubko STORY #3: FFKu-Smart net
Tato trubka slouží k vedení a ochraně ovládacích a sdělovacích vedení. Její vnitřní stěna je vyrobena tak, aby zatahování vedení bylo snadné a kabel se cestou nezachytával v ohybech. Při těchto aplikacích je nutné zvolit správný typ trubky, protože jinak se může kabel špatně instalovat a následná ochrana vedení nemusí být dostačující.
Pavel Heřmanský, ze dne: 29.05.2013



FFKu-Smart net je ohebná plastová trubka z polyolefinu, nešířící plamen v barvě modrofialové RAL 4005. Dvojitá stěna zajišťuje vnitřní hladkou vrstvu s vysokou kluznou schopností.



Použití:
Datová trubka  se používá pro snadné zatahování a sunutí vedení, je ideální pro inteligentní sítě a měření, vedení v chytrých domech, propojování ovládacích prvků a skříní. Výhodou je střední mechanická pevnost v tlaku.

Zvláštní charakteristika:
Datová trubka je dvoustěnná, uvnitř hladká s vysokou kluznou schopností, malý rádius ohybu usnadní a zlepší zatahování při instalaci. Zatahování a sunutí vedení je velice usnadněno, oproti klasickým jednoplášťovým trubkám, kdy kabel nebo vodič se může zadírat o hrany.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o více informací
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FRAENKISCHE CZ s.r.o. - Na Dolech 6, Jihlava - 325655031 - pavel.hermansky@fraenkische-elektro-cz.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.