Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Trestní odpovědnost inspektora státního technického dozoru (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 19.11.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Trestní odpovědnost inspektora státního technického dozoru


Inspektor státního technického dozoru není vyňat z trestní odpovědnosti. V souvislosti se svou prací se může dopustit sedmi trestných činů. Nejtypičtějším z nich je zneužití pravomoci úřední osoby. Jaké další trestní činy připadají u tohoto povolání v úvahu a jaké postihy za ně hrozí? To se dozvíte v přednášce advokátního koncipienta Roberta Kabáta z Unie soudních znalců v tomto článku s videoklipem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.11.2014



Může být neznalost technických norem nevyvarovatelný omyl? I to se dozvíte v této přednášce. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.



O Unii soudních znalců
Občanské sdružení Unie soudních znalců bylo vytvořeno skupinou odborníků z různých profesních oblastí, kteří se snaží přispět k lepšímu fungování práva v České republice. Sdružení vzniklo v roce 2010 s cílem podpořit celoživotní vzdělávání soudních znalců. Unie soudních znalců nabízí všem znalcům, kteří mají zájem rozšiřovat svou způsobilost k práci soudního znalce, kvalitní vzdělávací programy po celé České republice.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Unie soudních znalců, o. s. - Pod Višňovkou 1662/21, Praha 4-Krč - - jiri.kutac@uniesoudnichznalcu.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.