Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Trestní odpovědnost dodavatelů a subdodavatelů investičních akcí 1 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.10.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Trestní odpovědnost dodavatelů a subdodavatelů investičních akcí 1


Trestní odpovědnost dodavatelů a subdodavatelů investičních akcí 1
Jakou trestní odpovědnost mají dodavatelé a subdodavatelé investičních akcí? O tom přednášel Robert Kabát z občanského sdružení Unie soudních znalců. Jaká je obecná definice trestního činu? Jaký trest člověku hrozí, pokud způsobí obecné ohrožení při instalaci nebo revizi elektrických zařízení? Co znamenají pojmy příčinná souvislost a zavinění? A jaký je rozdíl v úmyslu a nedbalosti? Odpovědi na otázky a další informace se dozvíte v článku s videem.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 17.10.2014



Jakých trestných činů se člověk může dopustit v souvislosti s dodavatelskou a subdodavatelskou činností? Sledujte přednášku Roberta Kabáta. Níže uvedenou stopáž využijte pro posun k žádanému tématu.





O Unii soudních znalců
Občanské sdružení Unie soudních znalců bylo vytvořeno skupinou odborníků z různých profesních oblastí, kteří se snaží přispět k lepšímu fungování práva v České republice. Sdružení vzniklo v roce 2010 s cílem podpořit celoživotní vzdělávání soudních znalců. Unie soudních znalců nabízí všem znalcům, kteří mají zájem rozšiřovat svou způsobilost k práci soudního znalce, kvalitní vzdělávací programy po celé České republice.

Více informací se dozvíte na www soudních znalců zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Unie soudních znalců, o. s. - Pod Višňovkou 1662/21, Praha 4-Krč - - jiri.kutac@uniesoudnichznalcu.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.