Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Topný kabel do výbušného prostředí od Generi


Document Actions
Topný kabel do výbušného prostředí od Generi
Česká firma Generi vyrábí elektrická zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu. Jejich novinkou jsou topné kabely, které nám na AMPERu 2015 představili zástupci firmy Zdeněk Kinšt a Václav Kinšt. Topné kabely Generi jsou schváleny pro teplotní třídy použitím stabilizovaného návrhu. To umožňuje použití kabelů v prostředí s nebezpečím výbuchu bez omezovacích termostatů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.06.2015


Jaká jsou specifika topných kabelů do výbušného prostředí a kde se takové kabely využijí?



Krátce o firmě Generi
Firma Generi vyrábí nevýbušná elektrická zařízení. Společnost byla založena v roce 1993 jako český výrobce a v současné době má do 40 stálých zaměstnanců. Výrobky firmy Generi jsou dodávány dle katalogu, nebo jsou vyráběny podle individuálních potřeb zákazníka tak, aby se dosáhlo co nejvhodnějšího technického řešení. Firma je certifikována dle systému jakosti ISO 9001:2001 a systémů jiných zemí.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů Generi do prostředí Ex zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
GENERI, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Pokud slyším o prostředí výbuch, vybaví se mi GENERI. Nejsem si jistý, zda je to portfóliem, které poskytuje rozsáhlý přehled různých typů nevýbušných elektrických zařízení, nebo způsobem prezentace této značky. Ale pokud hledám specifikace pro svorkovnicové skříně pro různé aplikace, ovládací skříně, svítidla, přepěťové ochrany, zásuvkové skříně, vždy sáhnu po GENERI. Přičemž nemám na tuto značku jakoukoliv osobní vazbu. Co jsem objevil?
Které tlačítko, rozvaděč zvolíte pro elektroinstalaci v prostorách s nebezpečím výbuchu? Které komponenty zvolíte pro elektro výzbroj stroje, nebo výrobní linky, který má pracovat ve výbušném prostředí ...?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933