Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elosys 2003 (3.) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.10.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elosys 2003 (3.)


elos03_8.jpg
Třetí, poslední nakouknutí k našim slovenským sousedům.  Také rád čtu a surfuji, ovšem ten opravdový kontakt s obchodníkem z masa a kostí je přece jen něco jiného.... A tak prakticky na každém veletrhu naleznete mnoho zajímavých prezentací, jen se to chce také ptát!
Petr Lukáš, ze dne: 31.10.2003

Opět jsem s mými kolegy z Brna navštívil stále rostoucí trenčínskou elektrotechnickou událost. Ve své zprávě z krátké návštěvy budu konkrétní a krátce se zmíním o vystavovatelích, kteří by patrně zaujaly i mnohé další.

El-inš
na první pohled prokazoval přítomnost elektrotechnických pomůcek. Tedy pestré spektrum sortimentu jako například zkratovací soupravy, zkoušečky, multimetry, fázovací soupravy, revizní přístroje naleznete buď v Trnavě nebo na http://www.el-ins.sk.

IMCO POWER s.r.o.
vyvíjí a vyrábí spínané zdroje výkonů 5W až 20kW. Tedy pokud vás zajímají záložní zdroje, tak tato společnost nabízí kompletní řešení nepřetržitého napájení. Propracovaný systém by se líbil kolegovi, který právě řeší zálohu nn sítě pro šest serverů alespoň na hodinu. V nabídce se objevují i solární články, které hovoří za vše, pokud vás zajímá tato problematika, čtěte zde.....


 

MANOMER SK, a.s.
Poměrně mladá společnost, ovšem navazující na dlouhodobou tradici výrobu tlakoměrů v jejich prostorech. Na Elosysu doslova oslnila třpytem "budíků" jako ve zlatnictví.... Pokud se ptáte, co má tato firma společného s elektrotechnikou, pak se podívejte sem....

 

Které byly oceněné exponáty letošního veletrhu Elosys 2003?

 

 

 V soutěži o konstruktéra roku 2003 byli oceněni následující odborníci:

V soutěži o elektrotechnický výrobek roku 2003 padla tato ocenění....

Příští rok pravděpodobně přijedu alespoň na dva dny, podobně jako ostatní veletrhy tohoto typu je i Elosys obsáhlý. Pokud vás opravdu tato problematika odborně oslovuje, nelze vše projít za jediný den!

Tedy nashledanou příští rok!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.