Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: TIČR: Učební texty 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.11.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

TIČR: Učební texty 2012


TIČR: Učební texty 2012
Učební texty ze zákonů, vyhlášek, předpisů a ČSN zpracované Josefem Vozobulem. Vhodný pro všechny, kteří se připravují na zkoušky způsobilosti revizních techniků elektrických zařízení. A nejen pro ně! Pokud si chcete rozšiřovat své elektrotechnické znalosti může zkoumat oblasti, které má zkušený revizní technik v malíčku. Praktická publikace pro ty, kteří opravdu chtějí znát ...
Vilém Gracias, ze dne: 21.11.2012



Objemnější publikace určená pro objemnější znalosti revizního technika, který na rozdíl od vodo, topo, plynu musí znát daleko více.

Na AMPERu 2008 jsem obdržel první edici těchto testů. Již tehdy jsem tu publikaci ocenil. Nikoliv proto, že bych se chystal na zkoušky revizního technika, ale pro udržení sebe sama v technické kondici.



Z knihy všichni očekáváme vyjasnění možných otázek, které nám budou při zkouškách TIČR položeny. Pošetilý ten, který se domnívá, že půjde o přesnou otázku a odpověď. U přezkoušení se netestuje fotografická paměť, ale znalosti. Tedy problematika se souvislostmi.

Obsah:

Provedení:
Kniha má přes 430 stran s poměrně slušným hřbetem. Jen se nesmí moc vylamovat. Naskenoval jsem dvě stránky a vazbu jsem zničil. Předpokládám však běžné používání u stolu, nikoliv v dílně.



Pro koho?
Vědomosti nepřichází samy! Buď je člověk v praxi, která ho naučí nebo musí hodně studovat. Z mé zkušenosti je nejlepší kombinace praxe a studia. Vše je spojené se vším. Tuto knihu využije každý, kdo chce dojít ve znalostech tohoto oboru dál, než obyčejný elektrozedník.

Závěr
Kdo se učí pro sebe, nikoliv pouze proto, že ho nutí zaměstnavatel, pak investuje tisícovku do této sbírky učebního textu velmi rád a vůbec se nad cenou nepozastavuje.


Dodává: BEN Technická literatura


OBJEDNÁVEJTE EXPRESNĚ
níže uvedenou objednávkou!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
BEN - technická literatura s.r.o. - Věšínova 5, Praha 10 - 274 820 211 - ben@ben.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.