Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Testujte Na smetišti také! (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.11.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Testujte Na smetišti také!


Testujte Na smetišti také!
A je to tu! Druhého prosince Roman Bečka, autor prvního výprodejového serveru spouští betaverzi. Pokud vás zajímají položky elektroinstalačního materiálu, které se v určité době neprodaly a jsou cenově zvýhodněné, pak určitě zbystřete! Nespouští se ostrá verze, ale testovací, ke které budou nezbytní různí lidé na různých postech a místech republiky.
Miroslav Minařík, ze dne: 29.11.2013



Jednou ze stinných stránek obchodování bývá skutečnost, že na skladech zůstává mnoho různých položek zboží. Klienti nakupují podle jiného vzorce než nákupčí, kteří usilovně plánují a odhadují které zboží vzít na sklad a které nikoliv. Nemusí jít o zboží nekvalitní nebo nezajímavé. Pouze se ho vyskytlo více, než byl nakonec skutečný požadavek trhu.



A tak se v různých koutech skladů práší na materiál, který někdo může potřebovat a klidně by ho koupil i za běžnou cenu. První výprodejový server umožní uživateli prohledávat skladové položky hned několika velkoobchodů současně!

Kdo může této služby využívat a jak, se můžete dozvědět přímo od autora ve:

čtvrtek 5. prosince ve 20:00
při živém vysílání na
http://www.Elektrika.TV


Evidujeme tyto otázky na které bude autor projektu odpovídat:

 

Pokud chcete položit otázku také, tak využijte níže uvedené fórum, pište do redakční pošty nebo mi zavolejte.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.