Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Technický katalog RAMI (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.03.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Technický katalog RAMI


Technický katalog RAMI
Co nalezme v obsahu katalogu s výše neupřesněným názvem? Nejvíce se dozvíme o signálkách se světelnými zdroji LED od 3 milimetrů po největší průměr indikačního svítidla 31 milimetrů. Provozní stavy lze signalizovat i akustickými prvky, ve kterých lze využít stálého nebo přerušovaného tónu. V obsahu můžeme přeskočit na zkoušečku napětí, která oslovuje jinou zájmovou skupinu, ovšem zkoušečka se zajímavými parametry. Další obsahový skok bude na hlídače zaplavení a hladiny. A co možná oslovuje nemalé procento provozovatelů je odstraňovač vodního kamene. Čemu ze sortimentu RAMI dáte svůj TIP?
Slávek Patera, ze dne: 21.03.2022



Vyškovské RAMI pro mne bylo vždy záhadou. Jde o výrobce nebo velkoobchod? Jde o obchodní kombinaci, kterou navíc doplňuje velice pěkné světelné studio. Ve Vyškově, městě vedle dálnice D1, se vůbec výrobní společnosti zaměřují na podobné cíle. V signalizace se RAMI blíží ELECO VP a tak trochu i výrobci hodin Mobatime. Ale nyní nakoukněme do katalogu portfólia značky RAMI ...



Pro více informací kliknout!


Co v technickém katalogu RAMI nalezneme?
Indikační svítidla, klíč na matice Indikačních signálek RAMI CZ, redukce pro Indikační signálky 22mm, ovládací hlavice RAMI, LED žárovky, akustické signálky, zkoušečka napětí a fází, zkoušečka obvodů, hlídač zaplavení, hlídač hladiny, sonda dvojitá SD pro hlídače, sonda jednoduchá SJ pro hlídače, odstraňovač vodního kamene, napájecí zdroje 6-24V 3, 10, 16VA, melodický zvonek, teploměr, regulátor RAMI, svítidla přisazená, svítidla závitová ...



Pro více informací kliknout!


Jaké jsou k dispozici detaily o položkách
Na 28. barevných stránkách nalezneme výše uvedený sortiment v celkem přehledném a vypovídajím provedení. Po názvu objevíme fotografii, okótovanou perokresbu, technická data, provedení, slovní popis, katalogové označení, upozornění k použití, popřípadě schéma zapojení. Detaily se samozřejmě různí podle konkrétního zboží.



Pro více informací kliknout!


Zaručeně nejméně se dozvídáme o svítidlech. Na předposlední straně nalezneme objednací čísla příslušné jednotlivým designům. Trošku jsem se ztratil v sortimentním zařazení obsahu. V poměrně útlém katalogu stojí vedle sebe signálky (rozvaděčová náplň), zkoušečky (měřicí přístroje), zvonek a svítidla (tzb).




Co patrně do technického sešitu zřejmě moc nepatří je níže uvedená spoře oděná postavička. Pokud chceme dekódovat účel zveřejnění, pak je prostý. Strávníci informací uvedených v tomto sešitě jsou muži. :-)

Celý katalog lze zde volně prohlížet i objednat!





Čemu ze sortimentu RAMI dáte svůj TIP vy?
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
RAMI CZ s.r.o. - Cukrovarská 498/13, Vyškov - +420 517 324 811 - rami@rami.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.