Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Technický katalog OBZOR Vypínače a zásuvky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.08.2023
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Technický katalog OBZOR Vypínače a zásuvky


Technický katalog OBZOR  Vypínače a zásuvky
Katalogu by možná více slušelo Vypínače a zásuvky OBZOR v historickém a moderním hávu, ale to je pouze subjektivní názor. Zlínský výrobce tradičně "tiše po pěšině" představuje svůj katalog produktů. Nejednou jsem uváděl, že má co nabídnout, pouze ho nevidíme na těch správných místech. Dnes, kdy pěněženky spotřebitelů překypují nadbytky je dobrý čas nabídnout zajímavý design vypínačů s bezpečnostními prvky, jako dětskou a přepěťovou ochranu a třeba i zaměřením na hotelový segment. OBZOR očividně klade důraz na technickou dokonalost. Pro ty, kdo chtějí kombinaci pokročilé technologie a designu, může být řešení právě toto.
Slávek Patera, ze dne: 28.08.2023



V dnešním světě, kde design místnosti dokáže odhalit charakter domácnosti i jejího majitele, jsou i zdánlivě obyčejné věci jako vypínače a zásuvky důležitým estetickým a funkčním prvkem. Jaký je však svět těchto každodenních předmětů? Jakým směrem se ubírá design a co je důležité při jejich výběru?

Jeden z ústředních jmen v českém průmyslu elektroinstalací je určitě také OBZOR. Tento výrobce elektroinstalačního materiálu je na trhu již více než 50 let a stojí za určitým designem a funkčnosti vypínačů a zásuvek. Navíc je OBZOR významným dodavatelem plastových dílů pro automobilový průmysl.


Pro více informací kliknout!


Při procházení katalogů a brožur OBZORu můžeme narazit na množství řad produktů. Od elegantních přes varianty až po retro. Mezi ty nejzajímavější patří Elegant, Variant, Decente, Retro, Vectis & Vectis Round a také kolekce Retro, která nabízí výrobky z tak rozmanitých materiálů, jako jsou beton, sklo, keramika a dřevo.

Jedním z klíčových aspektů výrobků OBZOR je bezpečnost. Speciální funkce, jako je dětská ochrana nebo přepěťová ochrana, nás ujistí, že jsou produkty nejen stylové, ale také bezpečné. Navíc některé zásuvky nabízí hotelové čtečky karet, což je skvělá volba pro hotelové provozy. Pokud se vám některý z produktů líbí, je důležité znát jeho objednávkový kód. V některých případech je také možné objednat přístroje a rámečky zvlášť.


Pro více informací kliknout!


A co je na produktech OBZOR opravdu výjimečné? Je to kombinace designu a materiálu. Zatímco některé produkty mají minimalistický design, jiné čerpají inspiraci z historických vypínačů nebo funkcionalistické architektury. Použité materiály, ať už je to kov, sklo, keramika, dřevo nebo beton, reflektují snahu o přírodní a trvalou estetiku.


Pro více informací kliknout!


Závěrem lze říci, že v elektroinstalačním světě existuje široké spektrum možností. Je to svět, kde se historie mísí s modernou a kde funkčnost krásně koexistuje s designem. Pro ty, kteří hledají kombinaci kvality, estetiky a funkčnosti, je OBZOR jasnou volbou. Jen kdybychom o OBZORu věděli více. Možná ve Zlíně propadají digitálnímu marketingu více než je zdrávo!

Uvedený katalog lze prohlížet a prohledávat zde v redakční knihovně!



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBZOR, výrobní družstvo Zlín - Louky - Slanica 378, Zlín - 577 195 111 - info@obzor.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.