Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

TA#11.2 To nejlepší z Out of Camera


Document Actions
TA#11.2 To nejlepší z Out of Camera
Minule jsme si dali to nejlepší z hlavních dílů a nyní nás čekají ty nejlepší fláky ze zákulisí. Můžete se těšit na Pavla Horského a jeho splašená kladiva, Petra Jahodu a jeho vpád do vojenského prostoru a nechybí ani názorná ukázka o poslechu hudby, jak vysvětluje Milan Hudec. Zařadili jsme i povídání o automobilech s Radkem Červeným, kávu Petra Prycla a nakonec jeden výlet do oblak od Oldřicha Morávka. Sledujte to nejlepší ze zákulisí pořadu Talk About.
Karel Herma, ze dne: 23.08.2018
reklama


Vítejte ve hvězdném čase 11.2 aneb to nejlepší z OUT OF Camera.




Kdy naposledy došlo k výbuchu sopky jménem Horác?
Kdysi na zábavě, je to asi 30 let.


Milan Hudec

Jak Milan Hudec vnímá hudbu? Údajně by s člověkem měla trošku škubat, tak ne, že si budete do uší pouštět 230.
Já vždycky tvrdím, že když člověk poslouchá nějakou hudbu, měla by s ním něco dělat. Hudba, co s tebou nic nedělá, tu člověk vlastně neposlouchá.


Petr Jahoda

Stalo se někdy Petru Jahodovi, že musel řešit velký defekt na cestách?
Defekt ne, ale 2x jsem vybil baterky. Takže jsem nenastartoval. Všude ve světě je spousta hodných lidí, kteří když mám startovací kabely, ochotně pomůžou. Nikdy se mi nestalo, že bychom měli problém s autem, s domorodci, s obyvatelstvem, ne. Taková věc se mi vyhybá. Jednou to s námi vypadalo dost bledě, když jsme v Srbsku vjeli do vojenského výcvikového prostoru, byly tam závlahy a dostali jsme se na tankodrom. Auto mělo trochu problém, kola se ztrácely, ale auto se nezastavilo a projeli jsme to. Nemusel jsem shánět tank nebo traktor, aby nás vytáhl. Vždycky vše dobře dopadlo.


František Kosmák

Jak řekl klasik, po jídle trochu piva neuškodí, aneb pojďme si dát jeden příběh ze života.
Měl jsem možnost vidět při jedné inspekci v Německu, v jedné fabrice, jak chlapi o svačině pijí bavorské pivo, které mělo naši dvanáctku. A na dotaz řediteli, proč toleruje alkohol na pracovišti, tak mi odpověděl, že v Bavorsku není pivo alkohol, že je to poživatina. Tak jsem se tvářil nechápavě a on mi řekl, to nám vymohl tehdejší bavorský ministerský předseda, Franc Josef Straus. Na dotaz co to udělá, tak mi říká, podívejte se, to jsou chlapi cca 40-50 roků, ti už něco znají, jsou to živitelé rodin ,jsou to lidé seriózní a už nemají zažívání takové, jako když byli mladí, tak trošku pocucávat pivko po svačině ano, nevypijí víc jak jedno, maximálně dvě a to rozptýleně do celé směny, takže ho to neovlivní a nejsem zvědavý na to, aby mi v poledne sedl na kolo, vyjel ven mimo fabriku, tam si dal u kiosku dvě vodky a pivo, spadne z kola, bude problém. Já nebudu mít dělníka, on živitele rodiny atd. … takto mi to hezky vysvětlil a říkal jsem si, jak by to asi fungovalo u nás.

Petr Prycl

S Petrem Pryclem jsme probrali kávičkářské hobby.
Kvalitní drahé kafe jsem snad nikdy ani nepil, nebo o tom nevím. Kafe mi chutná všechno, ale když si můžu vybrat, tak turek. Jak se říká u nás. Káva s bordelem a bez

Radek Červený

U Radka Červeného padla zmínka o plechových miláčcích z Nošovic, tak pojďme na ně.
A když pak slyším stesky různých kamarádů, známých na žabožrouty, různé parodie na auta, jsem rád, že mám škodovku. Já jsem zvyklý jezdit se základním servisem a nestarat se. Auto musí sloužit mně. Škodovka takhle dlouhodobě funguje a rád si připlatím za to, že mám Škodovku a nemám zapotřebí kupovat malý sousedy z Nošovic. Takže další auto bude zase Škoda, ... každopádně.

Vít Rotrekl

Od Vítka Rotrekla jsme se dozvěděli, že rád cestuje. Což s sebou nese jisté finanční náklady. Co řekl na nabídku jisté mafiánské akcičky s flintou?
Néé, to ne. Dostupnými prostředky se podívat na pěkné kopce.

Jiří Vlk

Dobře poslouchejte přátelé, teď vám prozradíme skutečnou odpověď na otázku, kdo, nebo co dokáže Jirku Vlka zaručeně rozčílit.
Moje manželka je občas hrdá, že je jediný člověk, co mě dokáže vytočit.


Olda Morávek rád skáče z letadla padákem. Je to druh odreagování. Teď pro vás máme jednu pozvánku do oblak.


To je z OUT OF Camera všechno, nezapomeňte sledovat další seriály z Elektrika tv.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933