Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SYLVANIA: Novinky v LED aplikacích (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.12.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SYLVANIA: Novinky v LED aplikacích


SYLVANIA: Novinky v LED aplikacích
Zrušení klasických žárovek nasměrovalo snahu firem zabývajících se světelnými zdroji do vývoje nových druhů světelných zdrojů a vylepšování parametrů u těch stávajících. Společnost SYLVANIA je jedním z předních producentů v této oblasti ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.12.2009


Po zrušení klasických žárovek, směřuje snaha výrobců osvětlovacích zdrojů aplikovat nové poznatky a výrobní technologie ke zlepšování užitných parametrů současných světelných zdrojů a k vývoji zcela nových typů. Příkladem jsou neustále nové verze úsporných zářivek, halogenových zdrojů a v neposlední řadě rychle rostoucí sortiment produktů využívající technologii LED - Light Emitting Diode (dioda emitující světlo).

Jedním z nich je i společnost Havells SYLVANIA Germany GmbH. Navštívili jsme stánek společnosti PARTNERLUX s.r.o. prezentující jejich produkty na Elektrofestu 2009 pořádaném v Brně, viz. následující videospot...


V portfoliu tohoto výrobce lze najít celkem rozsáhlé spektrum světelných zdrojů. Jmenujme tedy alespoň některé kategorie:

 

SYLVANIA je jediným dodavatelem sortimentu zářivek třípásmového provedení v barvách od teple bílé (827) až po dení bílou (860). Všechny jejich produkty splňují ISO 9001.



Cílem tohoto článku bylo přiblížit vám výše uvedenou společnost. Na recenzi produktového katalogu nejspíš také časem dojde, nicméně pokud máte zájem, můžete si o něj pomocí našeho objednávkového formuláře zažádat již nyní.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.