Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Domovní vypínače a zásuvky Fontini (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.04.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Domovní vypínače a zásuvky Fontini


fon6m.jpg
Podobně jako u svítidel, ta u domovních vypínačů a zásuvek již dávno nejde o pouhou funkčnost a kvalitu použitých materiálů. Funkce přístrojů jsou shodné a kvalita renomovaných výrobců je na vysoké úrovni. Co tedy asi rozhoduje při výběru?
Igor Nováček, ze dne: 25.04.2002

Pak už zbývá dostupnost, cena a design. Opět podobně jako u svítidel se neplatí za materiál jako u běžných kancelářských svítidel, ale za nápad, designové řešení.

Jsme toho názoru, že tento designový druh vypínačů a zásuvek vůbec nepatří do sortimentu elektrotechnického velkoobchodu. Tam chodí řemeslníci pro standardní produkty v průměrných cenových relacích.

Aniž bychom zde uváděli nějaká čísla, odvažujeme se tvrdit, že toto zboží patří na stůl architektům, kteří navrhují interiéry.

Podívejme se co nabízejí španělští designéři společnosti Fontini.

Zásuvky těchto přístrojů jsme viděli v provedení Schuko i v provedení s kolíkem. V České republice žádného prodejce k dnešnímu datu prozatím nemají.

Pokud se vám tento druh domovní techniky líbí, podívejte se na stránky výrobce přímo http://www.fontini.es/!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.