Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Svítidlo HighBay oceněné Čestným uznáním v soutěži Zlatý AMPER (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.02.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Svítidlo HighBay oceněné Čestným uznáním v soutěži Zlatý AMPER


Svítidlo HighBay oceněné Čestným uznáním v soutěži Zlatý AMPER
Mimořádně vysoký světelný tok 50.000 lumen při spotřebě asi 370 wattů. To jsou hlavní parametry svítidla HighBay LED400 od české společnosti Osvětlení Černoch, které získalo v roce 2014 Čestné ocenění v soutěži Zlatý AMPER. Podle Jakuba Černocha, majitele oceněné společnosti, se jedná o jedno z nejvýkonnějších svítidel se světlo emitujícími diodami na světě. Svítidlo je určené pro skladovací a výrobní haly s vysokým stropem. Zepředu může být chráněno skleněným krytem až na stupeň krytí IP 65. Využití tedy nejde i v prašných prostorech.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 4.02.2015



Svítidlo HighBay LED400 představuje úsporné osvětlení s nízkou spotřebou elektrické energie a dobrým podáním barev. Účinné chlazení zaručuje, že k poklesu světelného toku LED na 70% původní hodnoty dojde nejdříve po 75.000 hodinách. Jak dlouho trval vývoj tohoto svítidla a co na něm bylo nejtěžší?



Krátce o společnosti Osvětlení Černoch
Společnost se zabývá vývojem a výrobou osvětlení pro průmyslová prostředí, LED osvětlením interiérů a exteriérů budov i LED veřejným osvětlením. Nabízí unikátní možnosti výroby prototypů a forem na míru. Její svítidla se shodují se všemi příslušnými normami EU a má vlastní systém řízení kvality výroby svítidel, který vychází ze standardů ISO.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Osvětlení Černoch s.r.o. - V Lipách 381 , PRAHA 9 - Koloděje - 272 702 092 - osvetleni@cernoch.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.