Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Svítidla v nabídce ELKOV (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.01.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Svítidla v nabídce ELKOV


Svítidla v nabídce ELKOV
Papírové katalogy mají a budou mít své kouzlo. Mezi tím, co se bez ryze technických papírových podkladů obejdeme, třeba jen díky formátu pdf, pak výběrové verze jsou nejúčinější právě v konvenční podobě drženou v ruce. Není dobré ale také vůbec jednoduché podléhat vnějším vlivům. Přichází zpětná vlna! Mezitím, co většina zahazuje pera a sedí s rouškou u sociální sítě, jiní využívají prázdného místa a jednají! Elektrotechnický velkoobchod ELKOV přichází s výběrovým katalogem svítidel. Jednoduché, účinné ...
Jiří Macháček, ze dne: 27.01.2022



O funkcích velkoobchodu v distribučním řetězci bylo na tomto portále vypovězeno již mnoho. V každém případě divizi svítidel (tím nemyslím zrovna MY LIGHT), si rozhodně nemůže dovolit úplně každý. Kdo, kdy pracoval se zásobami, dovede si snadno představit, jak není snadné udržovat sortiment, aby byl efektivně obchodován, dodáván.


Pro více informací kliknout!

Z pohledu odběratele jde o příjemnou službu pod "jednou střechou". Svítidla jsou prakticky součástí každé stavby. Jde pouze o to, jaká svítidla byla navržena nebo doporučena. Jedna skutečnost je, zda jsou například již architektem navržena, druhá například projektantem vypočítané parametry a konkrétní typ svítidla se nechává na dodavatele elektroinstalace.


Pro více informací kliknout!

Výběr z tohoto katalogu je (alespoň pro mne) přehlednější než procházení stavebního supermarketu. Samozřejmě vidět svítit konkrétní těleso je zcela něco jiného než na papíře nebo monitoru, ovšem pro rychlou orientaci vždy doporučím spíše interaktivní katalog. Zvláště pak pokud osvětlení vybírá investor, respektive spotřebitelka nebo ještě lépe, šéfová domácnosti. Tu zajímá před technickými parametry design.


Pro více informací kliknout!

Naopak mužský element domácnosti častěji řeší ekonomiku. Počet zdrojů, jejich svítivost a spotřebu ... samozřejmě přesně toto je práce světelného technika nebo jiného specialisty.

Co nalezneme ve výběrovém katalogu svítidel EKOV?
Venkovní svítidla, svítidla dětská nebo náladová, užitková svítidla, bodová zapuštěná svítidla, dekorativní, stropní, nástěnná, bodová, stolní, stojací, koupelnová, kuchyňská nebo třeba i orientační.


Pro více informací kliknout!

Kde se katalog využije?
Samozřejmě v situacích, kdy hledáme inspiraci nebo typ, který by se hodil ke konkrétnímu interiéru, exteriéru. Neznalý spotřebitel si vybírá a následně odborník pak počítá a realizuje. V praxi jsem tento katalog viděl u kolegy na tabletu, když konzultoval řešení osvětlení vstupní haly se svým klientem.

Tento výběrový katalog prohlížejte zde v redakční knihovně!

 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKOV elektro a.s. - Kšírova 701/255, Brno - 566 629 401 - elkov@elkov.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.