Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Stylové rozvody stavební firmy HOBS (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.12.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Stylové rozvody stavební firmy HOBS


Stylové rozvody stavební firmy HOBS
Hledáte inspiraci pro své elektrikářské pracoviště? Rádi se obklopujete prvky svého povolání? Je pravdou, že prvky obsažené ve vašem okolí vás ovlivňují. Buďte tedy opravdovým elektrikářem a změňte svůj nudný obývací pokoj ve skvostné elektrotechnické teritorium!
Vilém Gracias, ze dne: 12.12.2008

O tom, že je svět o nápadech, není pochyb. Ti lidé, kteří se hodně pohybují, mnohokrát vidí více. Často si říkám, že v dnešním globalizovaném světě už nás mnoho věcí asi nepřekvapí.

Při pohledu na tento interiér nespatřuji nic neobvyklého na nosných dřevěných sloupech. Vždyť podobné nalezneme v mnohých podkrovích. Ovšem ty držáky s izolátory jsou opravdu krásné. Pozorný čtenář však zbystří a zjistí, že na izolátorech nejsou holé vodiče. Není to proto, že by snad nebylo dosaženo ochrany polohou. Ale proto, že byly izolátory využity pro zcela jiný účel!

Podle slov Jana Hájka, který s těmito obrázky z firmy HOBST přišel, jsou na izolátory připevněny UTP kabely lokální firemní sítě. Ovšem zda jsou opravdu využity pro přenos dat, to prozatím nevíme. V každém případě budiž tento nápad inspirací pro ortodoxní elektrikáře, kteří navzdory pochybným představám svých partnerek uvažují pro své obydlí zvolit více odborný design.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.