Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Stykače a relé CUBICO (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.01.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Stykače a relé CUBICO


Stykače a relé CUBICO
Spínací přístroje jsou pro elektrické obvody naprosto nezbytnou součástí. Špatným výběrem a nasazením vznikají v elektroinstalacích různé problémy. Pátrám v knihovně, jaké výrobce stykačů evidujeme. Vybírám značku, která mi byla v minulosti blízká. Schrack. Výběr portfólia této distribuční společnosti nikdy nezklamal a tak i přesto, že jsem se s nikým z této značky snad dva roky nepotkal, nezapomněl jsem. Pokud někdo nabízí ověřené zboží, máme zajímavé obchodní kondice, jde o dodavatele s dobrými referencemi a navíc je součástí a velice dobrá distribuce, pak je výběr snazší. Co nám prozrazuje tato útlá brožura?
Jiří Macháček, ze dne: 20.01.2022



Mé vzpomínky na dávný SCHRACK ENERGIETECHNIK sahají hlouběji než sem. To byla krásná doba osobních setkávání a vztahů. Pokud si připomeneme tuny rozdávaných papírových katalogů, tak bezesporu stály hodně peněz, na druhou stranu umožňovaly pevnější vazby mezi lidmi než dnešní digitální rychlospojení. A tak si připomeňme něco z dnešního portfólia Schracku ...


Pro více informací kliknout!

Co v sešitu nalezneme?
  • Elektromechanické stykače série CUBICO
    CUBICO Mini, CUBICO Classic, CUBICO High, CUBICO Grand
  • Pomocné stykače série CUBICO
    CUBICO Mini
  • Tepelná relé série CUBICO
    CUBICO Mini, CUBICO Classic
  • Motorové spínače série CUBICO
    CUBICO, velikost 0, Příslušenství pro motorové spínače série CUBICO


Pro více informací kliknout!

S jakými podrobnostmi lze počítat?
U každé série nalezneme samozřejmě název, malou fotografii, základní vlastnosti v odrážkách, QR kód pro přímý vstup pomocí mobilního telefonu do e-shopu, následuje technická tabulka podrobnějších dat. Nechybí křivky životnosti, vypínací charakteristiky, okótované perokresby, schémata zapojení, pozice svorek, pravděpodobná dostupnost jednotlivých typů k objednání.


  
Pro více informací kliknout!

Zkušenosti se spínacími přístroji dodávané Schrackem u nás máme dobré a pokud vím, ani v diskusích na Elektrice je nezpochybňoval. Podobně i s objednáváním zboží a dokonce s jednou reklamací za deset let! 



Pro více informací kliknout!

Závěrem
bych pouze uvedl, že jde především o výběrový katalog osob znalých technologií a souvislostí. Mezi řádky nenaleznete nic edukativního jako u některých jiných katalogů. Inu i Schrack se vydává jako další obchodníci především do digitálního klikání, kde pro osobní vztahy již není místo.

Katalog stykačů a relé CUBICO lze zde prohledávat v redakční knihovně!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.