Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: CLUSTER 2009: Z února stručně obrazem i zvukem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.02.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

CLUSTER 2009: Z února stručně obrazem i zvukem


CLUSTER 2009: Z února stručně obrazem i zvukem
Na blízké setkání Clusters se vždy nemohou dostat všichni. V tomto krátkém sdělení se alespoň v bodech dozvíte základy. Na konci nechybí ani krátký videospot atmosféry. Cluster dnes již představuje přes 300 přihlášených elektrotechniků.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 11.02.2009

 

V předvečer únorového CSE společnosti L.P.Elektro se konalo již tradiční setkání klubu ověřených identit elektrotechniků Cluster. Tentokrát byla vybrána pro setkání brněnská restaurace Za kapličkou.

Zdravé jádro diskutujících praktiků se opět sešlo ve velmi známé podobě. Plánovanou účast částečně pozměnila doba viróz, přesto se však zúčastnilo 23 lidí. Z nových tváří se tentokrát objevil Jaroslav Miklík (Žďár), Zdeněk Rajmont (Hradec Králové), Ivan Gabaš (Praha), Zdeněk Macík (Holešov), Martin Bauer (Karlovy Vary), Josef Drda (), Vladimír Rozmahel () ...

A jako obvykle ani letos nevyšlo na všechny účastníky slovo. O problematice živnostníků v elektrotechnice, novinkách na portále se živě diskutovalo ještě následující dva dny.

Zcela novým pokusem byl první "elektrotechnický kotel", ve kterém se ocitl Zdeněk Macík (ELKO EP). Ostré otázky padaly z různých stran a zástupce ELKO EP měl co objasňovat. V závěru "kotle" se účastníci dozvěděli, že tento výrobce pro stavy nouze připravil novou variantu řešení.

Přesný průběh Blízkých setkání se nedá zabezpečit. Vždy přibývají nové skutečnosti a ty se řeší okamžitě. Přesto všechno Cluster opět splnil svůj účel. Setkal lidi z mnohých koutů země ...


O příštím setkání se členové včas dozví ...
Fotogalerii naleznete zde!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.