Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Je libo smaltované tabulky jako za starých časů? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.04.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Je libo smaltované tabulky jako za starých časů?


smalt1.jpg
Žádný problém. Zlínská společnost SMALT nabízí repliky starých originálů. Samozřejmě nás zajímají odborné tabulky v elektrotechnice.... Ovšem přece jen, pokud někdo touží po krásné smaltované tabulce z první republiky....
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.04.2003

Na Amperu 2003 jsme měli samozřejmě zaostřeno na prezentovaný sortiment elektrotechnického směru. Přes to ovšem nešlo přehlédnout prezentaci společnosti SMALT Zlín, která upoutala právě starými replikami.

Tato společnost vyrábí různé tabulky (výstražné, zákazové, informativní.....), ovšem pouze smaltované. Smalt Zlín ve svých materiálech uvádí....

... smaltovaná cedule je již od konce 19. století symbolem solidnosti, elegance a stálosti na trhu. Díky jedinečné odolnosti si po desetiletí zachovává původní vzhled. U většiny lidí tak v dnešní bouřlivé době vyvolává vzpomínku na prvorepublikovou idylu, kde obchodníci lpěli na ověřených hodnotách a dobrém jménu své firmy.

Opravdu na tom něco bude.

Pokud vás zajímají tyto krásné výtvory, třeba ve spojení s elektrotechnikou, pošlete si žádost o podrobnosti níže uvedeným formulářem.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.