Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Startujeme prodej revizní aplikace INSPECTO


Document Actions
Startujeme prodej revizní aplikace INSPECTO
INSPECTO je online software, který díky plánovači a přednastaveným postupům při výkonu usnadňuje a zrychluje provádění revizní činnosti. Buduje také přehlednou evidenci klientů a měřidel, zajišťuje metrologický proces a nabízí aktivní propojení aplikace na definice technických normativů (ve spolupráci s Českou agenturou pro standardizaci, ČAS), a to včetně konkrétních citací. Obsahuje rovněž neustále aktualizovanou databázi závad s více než 20000 položkami. INSPECTO pracuje na mobilních ...
Komerční sdělení, ze dne: 23.10.2018


Zcela nový software pro provádění a řízení revizí VTZ je nyní možné zakoupit na internetových stránkách www.inspecto.online. Je nabízen v několika verzích předplatného (měsíční, čtvrtletní a roční) a až se 60denní zárukou vrácení peněz.

INSPECTO je online software, který díky plánovači a přednastaveným postupům při výkonu usnadňuje a zrychluje provádění revizní činnosti. Buduje také přehlednou evidenci klientů a měřidel, zajišťuje metrologický proces a nabízí aktivní propojení aplikace na definice technických normativů (ve spolupráci s Českou agenturou pro standardizaci, ČAS), a to včetně konkrétních citací. Obsahuje rovněž neustále aktualizovanou databázi závad s více než 20 000 položkami. INSPECTO pracuje na mobilních zařízeních (Android) i běžných počítačích (internetový prohlížeč) a umožní vám vytvoření revizní zprávy přímo v místě revize. Aplikace má přehledné ovládání, dokáže upozornit na překročení stanovených limitních hodnot v průběhu měření a obsahuje možnost přidání fotografie včetně její následné editace a připojení poznámky.



Aplikace INSPECTO obsahuje v prodejní verzi modul pro revize vyhrazených technických elektrických zařízení (VTEZ), který se skládá z oddílů Elektrické stroje, Zařízení pro obloukové svařování, Elektrické spotřebiče a Systém ochrany před bleskem. Každý oddíl obsahuje šablony pro revizní činnost dle konkrétních norem (nových i dřívějších). Předpokládáme, že v lednu 2019 bude doplněn oddíl Elektroinstalace, a to bez jakéhokoli navýšení aktuálního předplatného.

V jakých variantách předplatného lze INSPECTO zakoupit a kolik INSPECTO stojí?
Naším cílem bylo umožnit revizním technikům, aby si nastavili takový model předplatného, který jim bude nejvíce vyhovovat. Základní varianta je měsíční, a nabízí tedy dobrý manévrovací prostor pro revizní techniky, kteří provádějí revize spíše nárazově, v rámci kratších časových úseků nebo jako vedlejší pracovní činnost. Čtvrtletní předplatné pak může mít význam v případě konkrétní nasmlouvané zakázky, dlouhodobější dovolené a podobně. Pro revizní techniky na plný úvazek je nejvýhodnější formou předplatné roční, v rámci kterého získají jeden měsíc zcela zdarma.
Se čtvrtletním a ročním předplatným získá každý uživatel 60denní garanci vrácení peněz (tedy předplatného), u měsíčního jde pak o garanci třicetidenní. Uživatelé tedy nepodstupují žádné riziko v případě, že jim aplikace INSPECTO nebude z nějakého důvodu vyhovovat. My ale pevně věříme, že uživatelé nebudou mít k žádné nespokojenosti důvod.
Dostáváme se tedy k ceně. INSPECTO nabízíme za jednotnou cenu 890 korun/měsíc bez DPH. Vzhledem k tomu, že nejsme plátci DPH, je i pro neplátce z řad uživatelů tato cena konečná. Cenu měsíčního předplatného jsme stanovili tak, aby náklady na jednu revizní zprávu provedenou v aplikaci INSPECTO nepřesahovaly (u běžným způsobem vytížených revizních techniků) jednotky korun.

Představme si jednotlivé oddíly modulu Elektro
Každý z oddílů je v aplikaci INSPECTO navržen tak, aby nabízel co možná nejrychlejší a zároveň nejefektivnější způsob práce, intuitivně spolupracoval s normativy (na základě údajů z ČAS) a jejich citacemi a snižoval míru nutné administrativy na minimum.

Elektrické stroje
Tento oddíl obsahuje dvě šablony pro výkon ověření dle norem ČSN EN 60 204-1 a ČSN EN 60 204-1 ed. 2, dvě šablony pro výkon ověření bezpečnosti strojního zdvihacího zařízení dle norem ČSN EN 60 204-32 a ČSN EN 60 204-32 ed. 2 a jednu šablonu pro kontrolu požadavků na bezpečný provoz a používání strojů, technických zařízení, přístrojů a nářadí dle NV č. 378/2001 Sb.
Strojní šablony obsahují známé stavy workflow: Předložená dokumentace, Druh a předmět ověření, Rozsah prohlídky a zkoušek, Měření a nově dodané Vnější vlivy a instalovaná Ochranná opatření, zpracovávané od ČSN 33 2000-4-41 ed. 3 po ČSN 34 1010.

 

Elektrické spotřebiče
V tomto oddílu najdete šablonu pro výkon revizí spotřebičů a ručního nářadí dle ČSN 33 1600 ed. 2. Ve verzi pro webové prohlížeče najdou uživatelé tabulkový editor pro jednodušší převod hodnot z karet spotřebičů a také pro rychlé vložení dat, například z Excelu.

 

Zařízení pro obloukové svařování
Oddíl obsahuje dvě šablony pro kontrolu zařízení pro obloukové svařování, které vycházejí z obou platných norem ČSN EN 60 974-4 ed. 2 a ČSN EN 60 974-4 ed. 3. V sekci Měření jsou samozřejmě zohledněny rozdíly mezi oběma normami.

 

Systém ochrany před bleskem
V tomto oddílu jsou připraveny čtyři šablony, vycházející ze souboru norem ČSN EN 62 305-3 a ČSN EN 62 305-3 ed. 2 pro objekty tř. A i B. Poslední, pátá šablona vychází z ČSN 34 1390.





Pro více informací a zakoupení aplikace navštivte naše stránky!

Na stránkách
získáte kromě dalších informací a možnosti zakoupení také možnost vyzkoušet si INSPECTO zdarma, a to v rámci naší AMPER EDICE.



 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 14)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Inspecto s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933