Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SRVO: Kongres k výročí 50. Technického semináře (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.09.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SRVO: Kongres k výročí 50. Technického semináře


SRVO: Kongres k výročí 50. Technického semináře
Nosným tématem již 50. Technického semináře společnosti SRVO je "Veřejné osvětlení - součást bezpečného dopravního prostoru". Na odborných přednáškách se proberou témata kolem zákonů, legislativy, dotací na veřejné osvětlení, zvýšení bezpečnosti, snížení kriminality, volný čas bude zpříjemněn prohlídkou a degustací vín rodinného vinařstvíých a odpočinek zajistí wellness centrum.
Komerční sdělení, ze dne: 23.09.2016



Dovolujeme si Vás společně s generálním partnerem, společností VYSTO Kobylí, s.r.o., pozvat na Kongres SRVO k výročí 50. Technického semináře a 25 let činnosti spolku, který se bude konat v areálu Rodinného Vinařství U Kapličky, které bylo založeno roku 2005 a je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích.


Termín konání:
19. - 21. října 2016


Kongres SRVO je koncipován jako třídenní setkání.
Nosným tématem Kongresu SRVO je "Veřejné osvětlení - součást bezpečného dopravního prostoru".
První den je věnován odborné konferenci a to zejména pro zástupce veřejné správy, ale i dalších zájemců o problematiku kvalitního osvětlování dopravního prostoru, druhý den je zaměřen na slavnostní ohlédnutí na uplynulých 25 let Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení a jejímu 25. výročí.

Odborná konference pro města a obce dne 19.10.2016 je rozdělen 6 následujících bloků:


V průběhu slavnostního večera se můžeme těšit na prohlídku sklepů s řízenou ochutnávkou vín i technologického zázemí s odborným výkladem. V průběhu Kongresu se budete moci zpříjemnit pobyt ve wellness centru, kde prožijete „Relax uprostřed vinohradů“.


Pokud máte zájem přihlásit se na odbornou konferenci, přihlašte se pomocí přihlášky.
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
SRVO Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení, o. s. - Pod Vysílačkou 1387, Praha 5 - - predseda@srvo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.