Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SRVO: Cesty světla (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.03.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SRVO: Cesty světla


SRVO: Cesty světla
Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení v rámci své účasti na veletrhu Ampér 2013 připravila pro odbornou veřejnost a všechny zájemce seminář CESTY SVĚTLA. Seminář se uskuteční v sále pavilonu P3 dne 21. března 2013 od 12:30.
Komerční sdělení, ze dne: 12.03.2013


Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení v rámci své účasti na veletrhu Ampér 2013 připravila pro odbornou veřejnost a všechny zájemce seminář s názvem:

CESTY SVĚTLA
Seminář se uskuteční v sále pavilonu P3 dne 21. března 2013 od 12:30.

Výběr referátů i přednášejících je takový, že seminář bude srozumitelný laické veřejnosti, ale současně přínosný i pro profesionály přicházející do styku osvětlením (nejen veřejným). Akce by také měla pomoci účastníkům, aby se uměli zorientovat v  nejrůznějších "úsporných" a "zázračných" řešeních, v poslední době tak vehementně nabízených nepříliš seriózními obchodníky. Ať už jde o světelné diody, fotovoltaiku ve VO nebo jiné produkty. Důležitým tématem je i právní závaznost norem a zájemci zejména z obcí mohou získat informace o možnostech grantů pro oblast VO. Přednášet budou odborníci na danou tematiku – členové SRVO a hosté.




Program semináře:

Přednášky budou otištěny ve Sborníku přednášek.


Sborník je možno objednat níže uvedeným formulářem a bude zasílán na dobírku za 250Kč.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
SRVO Společnost pro rozvoj veřejného osvětlení, o. s. - Pod Vysílačkou 1387, Praha 5 - - predseda@srvo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.