Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Spuštěna nová služba Hlídač Firem CZ


Document Actions
Spuštěna nová služba Hlídač Firem CZ
Digitalizace dle prognóz mění svět. Tzv. analogová anonymita se tiše vytrácí a i přes všechny snahy o ochranu dat jsme kompetentními orgány snadno vystopovatelní. A to již ať se nám to líbí, či nikoliv. Zkusme se na tento nezvratně rozrůstající "matrix" podívat z pohledu pro nás užitečného. Pokud jsem podnikající subjekt, ne vždy mám možnost přezkoumání bonity svého odběratele. A také ne všechny zakázky lze provést zálohovými platbami, hotovostní, nebo on-line platbou. A právě pro situace, kdy se pouštíte do nového, riskantního, nebo jen neznámého podniku se hodí tato nová služba. Vyzkoušejte si ji zde!
Miroslav Minařík, Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.11.2020

Je tomu právě deset let, co byla spuštěna služba STOPSTAV, určená především pro velkoobchodní dodavatele. Za tuto dobu se služba u elektrotechnických velkoobchodů skloňuje jako běžný standard. René Smílek, autor tohoto projektu souběžně vyvíjel i další projekt. HLÍDAČ FIREM. Podle jeho slov je rád, že se mu spuštění (včetně testování) podařilo právě k desátému výročí jeho prvního projektu. 


Pro větší náhled kliknout!


Pro koho jsou obě služby určené?
Mezitím co STOPSTAV kontroluje platební morálku odběratelů elektrotechnických velkoobchodů, Hlídač Firem je užitečný pro podnikající, živnostníky a menší firmy, jejichž administrativa nemá v mnohých případech časový prostor pro podrobné zkoumání svých odběratelů.



Hlídač firem jsme v redakci zkoušeli a věříme, že poskytované informace mohou být pro mnohé podnikatele varovnou výstrahou. Pro koho má tato služba hodnotu si musí odpovědět každý sám. Proto také existuje možnost bezplatného užívání po dobu šesti měsíců. Provozovatel plánuje technickou podporu (kromě textové nápovědy) i formou webcastů a osobních webinářů.





 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 5)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

StopStav CZ s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933