Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Společnosti Danfoss a Vacon spojily své síly (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.02.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Společnosti Danfoss a Vacon spojily své síly


Společnosti Danfoss a Vacon spojily své síly
Na začátku roku 2015 se celosvětový výrobce měničů frekvence Vacon stal součástí divize Drives společnosti Danfoss. Vznikl tak druhý největší hráč na poli měničů frekvence nízkého napětí pro střídavé motory na celém světě. O tom, jak toto spojení funguje a co přineslo zákazníkům, jsme hovořili s country managerem divize Drives pro Českou a Slovenskou republiku Tomášem Dubou.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 20.02.2017


Poslechněte si celý rozhovor z veletrhu AMPER 2016.



Krátce o divizi Danfoss Drives
Danfoss Drives je unikátní v tom, že se stoprocentně zaměřuje na vývoj, výrobu a dodávky frekvenčních měničů. S jejím portfoliem kvalitních produktů optimalizovaných pro jednotlivé aplikace maximalizujete výkon procesů, šetříte energii a minimalizujete emise. Po úspěšném spojení dvou velikánů v oboru – společností Danfoss a Vacon – může divize nabídnout 68 let zkušeností a 5.000 lidí, kteří se specializují na řízení motorů ve všech průmyslových oblastech a aplikacích po celém světě. Výrobní závody a výzkumná a vývojová centra Danfoss Drives najdete v Číně, Dánsku, Finsku, Německu, Indii, Itálii a USA. S přibližně 1.000 výzkumných a vývojových inženýrů je společností, která určuje trendy v rozvoji technologií. Dokáže posouvat hranice inovace a tím posilovat konkurenceschopnost zákazníků.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.