Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SPELSBERG: Nová Abox SL a kombinovatelné zásuvkové rozvaděče (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.04.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SPELSBERG: Nová Abox SL a kombinovatelné zásuvkové rozvaděče


Na výstavě VOLTÍK 2010 jsme se na stánku společnosti SPELSBERG informovali na zajímavé produkty v podobě rozbočovacích krabic Abox SL a horizontálně i vertikálně kombinovatelných zásuvkových rozvaděčů STV/STG. Jaké jsou tedy jejich možnosti a co za inovace přinášejí?
Komerční sdělení, ze dne: 2.04.2010


V následujícím videospotu z nedávno proběhlé výstavy VOLTÍK 2010 přinášíme informace o nově vyvinuté rozbočovací krabici Abox SL a zajímavě koncipovaných zásuvkových rozvaděčích STV/STG. Více vám již řekne Petr Šembera ze společnosti SPELSBERG.

Rozbočovací krabice Abox SL
V provedení krytí IP65 kombinuje způsob vydrátování série Abox s vysoko umístěnou 5-pólovou bezšroubovou svorkovnicí. Odpovídá DIN IEC 60998-2-5, Ui=400V, odolná proti povětrnostním vlivům, nárazuvzdorná a bezhalogenová, s rozsahem těsnění 9-18,5mm, dvojitými membránovými vývodkami (IP54) a záslepkami M25. K dispozici je i verze určená pro průmysl Abox-i SL, která obdržela certifikát Lloyd a jenž patří do skupiny s označením IQ - splňující nejnáročnější nároky na materiál.

Zásuvkové rozvaděče STV/STG
Skříně jsou vyráběny z polysterolu, průhledné části pak z polykarbonátu, jehož vlastností je dobrá UV odolnost (na slunci nekřehne). Při výrobě je přidávána příměs skelných vláken pro zachování vysoké pevnosti při nízké hmotnosti. Těsnící materiál je měkčený silikon, jehož hlavní výhodou je netvrdnutí při mrazu, takže nedochází ke vzniku mezer, přes které by pronikala vlhkost.

Dostupné v krytí IP44 až IP65 a určené k montáži na i pod omítku. Dodávají se prázdné, vydrátované nebo i kompletně vybavené. Nechybí ani rozsáhlé příslušenství v podobě připojovacích kabelů, membránových vývodek, spojovacích sad a dalšího souvisejícího materiálu.

Kompaktní konstrukce s vysokou mechanickou i teplotní odolností a možnost vertikálního i horizontálního připojování dalších prvků dle potřeby, je silnou devizou těchto zásuvkových rozvaděčů a skříní.

U společnosti SPELSBERG se řídí přáním zákazníka a snaží se mu maximálně vyjít vstříc. Je tedy možné nechat skříně osadit dle potřeby, stejně jako zkonstruovat atypické rozvaděče.

Závěrem zmiňme zajímavou službu, kterou je možnost dodání náhradního dílu v případě poškození, což je nezvyklá a o to více potěšující nabídka.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.