Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SPÁLOVSKÝ: Sortiment rozvaděčových skříní (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.03.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SPÁLOVSKÝ: Sortiment rozvaděčových skříní


SPÁLOVSKÝ: Sortiment rozvaděčových skříní
Rozvaděče nn do 1000V a 4000A, oceloplechové rozvaděčové skříně v krytí IP40 až IP65, elektrotechnický materiál a kompletní zákaznický servis. To lze očekávat u společnosti SPÁLOVSKÝ, která působí na českém trhu již 15. rokem ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.03.2010

Společnost SPÁLOVSKÝ se orientuje na průmyslové a kompenzační rozvaděče, ovládací pulty, elektroměrové rozvodnice, staveništní rozvaděče, ovládací skříně a MaR. Podívejme se na jejich hlavní typ skříní řad ASTRA a STA...

Skříně ASTRA v krytí IP65
Vyvedeny v ocelovém plechu tloušťky 1,5mm třídy DC01. Lze instalovat montážní panel z pozinkovaného plechu tloušťky 25mm, přichycený svorníky M8 s distancí 15mm od zadní stěny skříně, nebo přístrojový rošt, pro osazení přístrojovými můstky PMU, PMK, krycími panely KPPZ, KPVZ.
Skříně jsou dodávány s pravolevými závěsy dveří s jazýčkovými zámky nebo tříbodovým rozvorovým zámkem, průchodkovým víkem a se standardní povrchovou úpravou, což je polyesterový termoreaktivní lak v odstínu RAL7032.


Skříně STA v krytí IP40/55
Jde o ucelenou řadu ocelových skříní STA-N (IP55), STA-NL (IP40) a STA-NLE "ekonomik" (IP40). Univerzální konstrukce skříní STA-N umožňuje vytváření složitých montážních celků a vysoce variabilní rozmístění přístrojové náplně.

Výše uvedené druhy skříní jsou určeny pro vnitřní, venkovní i pro prostory nebezpečné. Taktéž splňují nároky na zabezpečení před mechanickými nárazy IK09 a odpovídají normám ČSN. Přístroje používané k osazování při výrobě rozvaděčů pocházejí od zámých výrobců např. Schneider Electric, OEZ Letohrad, Eaton-Moeller, ABB, Wago, Weidmüller a další. Závěrem ještě zmiňme, že společnost SPÁLOVSKÝ je držitelem certifikátu ISO9001.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.