Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SONEPAR oslavil PIVSONem 30. let U Letců (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.09.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SONEPAR oslavil PIVSONem 30. let U Letců


SONEPAR oslavil PIVSONem 30. let U Letců
Událost s novým názvem, zaměřená přesně na význam samotného označení. V minulých letech jsme se tradičně setkávali na dvoudenních výstavách na ledu Zimního stadionu, tedy s dvěma koronavirovými přerušeními. Letos SONEPAR oslavil třicet let na trhu a tradiční místo výstav ve městě bylo obsazené. Organizátoři zvolili alternativu výstavy a společenského setkání. Vše se odehrálo na okraji Hradce Králové v oblíbeném objektu pro setkání více osob. Jak to tam vypadalo? Sledujte v této krátké reportáži ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.09.2022



Velkoobchod SONEPAR letos, po koronavirové krizi, uspořádal výstavu současně s oslavou 30. výročí na českém trhu v populární restauraci U Letců. Ta je umístěna na okraji Hradce Králové a pro vystavovatele je velice dobře známá díky tradičním společenským setkání.

Celá léta dobře víme, že první týden v září máme směřovat do Hradce Králové. Nejčastěji do Zimního stadionu. Letos plánky nekřížily pouze silniční objížďky, ale také aktivity hokejistů, jejich led je pro výstavu vždy pokryt nášlapnou vrstvou.


Pro větší náhled kliknout!


Během covidové pandemie se veletržní aktivity, pořádané SONEPAREM přesunuly do virtuálnho prostředí, kde jsme ostatně my všichni z donucení parkovali také.

Letos se tedy celá událost odehrála U Letců. Jak se dalo čekat, při plánovaném počtu účastníků docházelo k velmi zajímavým dopravním situacím. Nikomu, ničemu se nic nestalo a všichni se ocitli uprostřed kotle oslav.


Pro větší náhled kliknout!


Jiří Louda, generální ředitel SONEPAR Česká republika připomněl všechny historické milníky, které tým tohoto velkoobchodu urazil od dob s původním názvem ELEKTRAM. Letos tato distribuční síť produktů pro instalační elektrotechniku vede v propracovaném elektronickém obchodě.



Doufejme, že se příští rok bude výstava SONEPAR pořádat na tradičním místě v plné parádě!
Více videozáznamů předešlých událostí SONEPAR naleznete zde!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Sonepar Česká republika spol. s. r. o. - Vážní 1125, Hradec Králové - +420 495 500 011 - sonepar@sonepar.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.