Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

SONEPAR oslavil PIVSONem 30. let U Letců


Document Actions
SONEPAR oslavil PIVSONem 30. let U Letců
Událost s novým názvem, zaměřená přesně na význam samotného označení. V minulých letech jsme se tradičně setkávali na dvoudenních výstavách na ledu Zimního stadionu, tedy s dvěma koronavirovými přerušeními. Letos SONEPAR oslavil třicet let na trhu a tradiční místo výstav ve městě bylo obsazené. Organizátoři zvolili alternativu výstavy a společenského setkání. Vše se odehrálo na okraji Hradce Králové v oblíbeném objektu pro setkání více osob. Jak to tam vypadalo? Sledujte v této krátké reportáži ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.09.2022
reklama


Velkoobchod SONEPAR letos, po koronavirové krizi, uspořádal výstavu současně s oslavou 30. výročí na českém trhu v populární restauraci U Letců. Ta je umístěna na okraji Hradce Králové a pro vystavovatele je velice dobře známá díky tradičním společenským setkání.

Celá léta dobře víme, že první týden v září máme směřovat do Hradce Králové. Nejčastěji do Zimního stadionu. Letos plánky nekřížily pouze silniční objížďky, ale také aktivity hokejistů, jejich led je pro výstavu vždy pokryt nášlapnou vrstvou.


Pro větší náhled kliknout!


Během covidové pandemie se veletržní aktivity, pořádané SONEPAREM přesunuly do virtuálnho prostředí, kde jsme ostatně my všichni z donucení parkovali také.

Letos se tedy celá událost odehrála U Letců. Jak se dalo čekat, při plánovaném počtu účastníků docházelo k velmi zajímavým dopravním situacím. Nikomu, ničemu se nic nestalo a všichni se ocitli uprostřed kotle oslav.



Jiří Louda, generální ředitel SONEPAR Česká republika připomněl všechny historické milníky, které tým tohoto velkoobchodu urazil od dob s původním názvem ELEKTRAM. Letos tato distribuční síť produktů pro instalační elektrotechniku vede v propracovaném elektronickém obchodě.



Doufejme, že se příští rok bude výstava SONEPAR pořádat na tradičním místě v plné parádě!


 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Sonepar Česká republika spol. s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Sortiment energeticky úsporných světelných zdrojů zažil po "pádu" klasických žárovek nebývalý rozvoj a neustále je rozšiřován. Velkých změn doznaly jak variabilita tvarů, tak i účinnost a délka životnosti. Pojďme se podívat, co na to přední výrobce světelných zdrojů, společnost OSRAM ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933