Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID: Uzemnění a ochranné vodiče #2 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.05.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID: Uzemnění a ochranné vodiče #2


SOLID: Uzemnění a ochranné vodiče #2
Michal Kříž hovoří v druhém díle přednášky o ochraně před přepětím a elektromagnetickým rušením dle nové normy ČSN 33 2000-4-444. V přednášce se dozvíme o hlavním uzemnění, kde jsou jaké zóny přepěťové ochrany v budově, kombinace ochran nebo o připojení přepěťových ochran v síti TN a IT. Víte jak zapojit přepěťové ochrany ve vztahu k ochranám před zkratem? Jaké je rozložení elektrického potenciálu do okolí nebo jaké jsou účinky proudu na člověka? Toto vše a další podrobnosti si poslechněte v této přednášce!
Michal Kříž, ze dne: 22.05.2014





Krátce o SOLID team Olomouc ...
Vydává odborné publikace ELEKTRO V PRAXI, které slouží jako studijní. Materiál pro přípravu ke zkouškám z vyhlášky 50/1978 Sb. Školí a vzdělává pracovníky profese elektro dle vyhl. 50/1978 Sb. Školí pro přípravu ke zkouškám RT skupiny E4A - revize elektrického ručního nářadí, spotřebičů. Školí z obsluhy měřících přístrojů a měření elektrických veličin. Pořádá přípravná školení revizních techniků skupiny E2A - revize el. zařízení do 1000V a hromosvodů. Odborné semináře elektrotechniků v dopravě - trakce, lanové dráhy, kolejová vozidla, sdělovací a zabezpečovací zařízení. KONFERENCE elektrotechniků. Radí v oblasti energetiky a elektrotechniky revize el. zařízení v objektech třídy A, B, C ...

Více o SOLID team Olomouc zde ...
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.