Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID TEAM: XVIII. Odborný seminář určených technických zařízení " Ostravice 2007“ (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.09.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID TEAM: XVIII. Odborný seminář určených technických zařízení " Ostravice 2007“


SOLID TEAM: XVIII. Odborný seminář určených technických zařízení " Ostravice 2007“
Jste vedoucí pracovník UTZ, revizní technik UTZ nebo pracovník údržby UTZ? Zajímají Vás novinky z oblasti městské hromadné dopravy, silnoproudu, pevných trakčních zařízení nebo kolejových vozidel? Pak neváhejte a navštivte náš XVIII. Odborný seminář elektro UTZ v Beskydech!
Jitka Hemerková, ze dne: 14.09.2007

XVIII. Odborný seminář určených technických zařízení
 " Ostravice 2007“
 ve dnech 8. – 10. října 2007

Jste vedoucí pracovník UTZ, revizní technik UTZ nebo pracovník údržby UTZ? Zajímají Vás novinky z oblasti městské hromadné dopravy, silnoproudu, pevných trakčních zařízení nebo kolejových vozidel?
Pak neváhejte a navštivte náš XVIII. Odborný seminář elektro UTZ v Beskydech!

Program semináře:

Cílem tohoto třídenního semináře je informovat Vás, pracovníky elektro o nových zákonech, technických normách, změnách v právních předpisech z oblasti elektrotechniky v uceleném balíčku tak, aby Vám nové poznatky co nejvíce ulehčili Vaši každodenní práci.
Stejně tak budete mít možnost klást Vaše dotazy a připomínky na specializovaných profesních diskusích pod vedením zkušených odborníků.
Celostátní setkání pracovníků UTZ je také skvělou příležitostí, jak si vyměnit zkušenosti a poznatky s kolegy z různých pracovišť ČD, dopravních podniků, lanových drah a jiných drážních organizací.
Seminář se uskuteční v hotelu „SEPETNÁ“ v obci Ostravice v podhůří Beskyd. Více informaci o malebném horském ubytování naleznete na www.sepetna.cz. Zde si můžete prohlédnout příjemné prostředí samotného hotelu, ale i krásné okolí Beskyd s množstvím turistických i cyklistických tras pro Váš volný čas.
Pro účastníky semináře je v hotelu zajištěna celodenní strava a ubytování. V ceně ubytování je zahrnuta možnost koupání v krytém plaveckém bazénu. Můžete si také zahrát bowling nebo si zacvičit v novém fit centru.

Věříme, že Vás naše nabídka zaujala a setkáme se s Vámi již brzy na Ostravici!

Termín uzávěrky přihlášek: do 27. 9. 2007

Cena třídenního semináře: 1428,- Kč včetně DPH

Přihlásit se můžete pohodlně
 níže uvedenou objednávkou.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.