Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID TEAM: Seminář na téma jak projektovat a revidovat přepěťové ochrany (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.05.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID TEAM: Seminář na téma jak projektovat a revidovat přepěťové ochrany


SOLID TEAM: Seminář na téma jak projektovat a revidovat přepěťové ochrany
Jste revizní technik nebo projektant? Nejsou Vám zcela jasné „ nové hromosvody“ ? Rádi by jste si utřídili nové poznatky a informace? Pak neváhejte a navštivte odborný seminář v Olomouci či Brně, který bude zaměřen na ...
Jitka Hemerková, Petr Létal, ze dne: 9.05.2007

SEMINÁŘ: OCHRANA PŘED BLESKEM
(ČSN EN 62305) – JAK PROJEKTOVAT? JAK REVIDOVAT?

Jste revizní technik nebo projektant? Nejsou Vám zcela jasné „ nové hromosvody“ ? Rádi by jste si utřídili nové poznatky a informace? Pak neváhejte a navštivte odborný seminář v Olomouci či Brně, který bude zaměřen na „ nové“ navrhování, projektování a revidování ochrany před bleskem dle souboru norem ČSN EN 62 305.

Na tomto setkání Vám nabídneme odpovědi na tyto otázky a náš odborný pohled na „ nové“ navrhování, projektování a revidování ochrany před bleskem. Budeme se Vám snažit co možná nejlépe vysvětlit, jak s „ novými“ hromosvody na rodinné domky, garáže, průmyslové stavby a jiné objekty a to nejen na „papíře“, ale i v praxi. Součástí semináře bude i upřesnění názvosloví a nových principů ochrany před bleskem. A pro revizní techniky a projektanty upřesnění pravidel pro jejich činnost.

Mnoho elektrotechniků vidí jako kámen úrazu v této normě vyhodnocování jednotlivých rizik. My se Vám budeme snažit vysvětlit, jak na ně co nejjednodušším způsobem.

Cílem tohoto semináře je co nejlépe vysvětlit Vám, pracovníkům elektro nové pojetí hromosvodů, tak aby Vám práce s nimi v projektové dokumentaci či revizní činnosti nečinila potíže a bez problémů jste překonali počáteční nejasnosti a úskalí.

BRNO:

OLOMOUC:

Více informací naleznete na stránkách firmy či si můžete stáhnout přihlášku zde.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.