Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID TEAM: Nové produkty 2007 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.09.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID TEAM: Nové produkty 2007


SOLID TEAM: Nové produkty 2007
Pořídili jste si měřící přístroje a ztratili kupříkladu hrot či krokosvorku? Máte přístroj Profitest a nemůžete sehnat nový držák baterií? Utrhla se Vám při měření šňůra a potřebujete novou? Chybí Vám ...
Jitka Hemerková, ze dne: 11.09.2007

Pořídili jste si měřící přístroje a ztratili kupříkladu hrot či krokosvorku? Máte přístroj Profitest a nemůžete sehnat nový držák baterií? Utrhla se Vám při měření šňůra a potřebujete novou? Chybí Vám klíč do rozvaděče či závrtná sonda do země? Máme pro Vás řešení v podobě náhradních dílů a volitelného příslušenství, které se v současné době vyrábí natolik univerzální, že Vám může pasovat i do více měřáků.

Mezi nejčastěji poptávané zboží patří:

 

Jako novinku jsme do nabídky zařadili prodej bezpečnostních tabulek! Ve většině případů si můžete tabulku pořídit v provedení fólie či plast. Každá je označena číselným kódem a stručným popisem obsahu.

Příkazové značky

Informační značky

Doufáme, že jsme pro Vás připravili zajímavou nabídku příslušenství. Budete-li mít jakékoliv náměty a nápady, kterými bychom mohli rozšířit elektrotechnické pomůcky, budeme velice rádi. Těší se na Vás tým pracovníků Solid Teamu.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.