Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID: IV. cechovní dny na Dlouhých stráních 2009 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.11.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID: IV. cechovní dny na Dlouhých stráních 2009


SOLID: IV. cechovní dny na Dlouhých stráních 2009
Olomoucký cech elektrotechniků funguje již řadu let. Jeho cílem je sdružování elektrotechniků, kteří provádí svoji činnost kvalitně a seriózně a aktuální informování o změnách. Pro členy cechu, ale i zájemce o členství, jsou uspořádány cechovní dny s prohlídkou elektrárny Dlouhé stráně ...
Komerční sdělení, ze dne: 20.11.2009

Cech elektrotechniků pořádá ve dnech

26. a 27.11.2009

cechovní dny v hotelu "Dlouhé stráně". Činnost cechů, unií, spolků elektro a podobných sdružení bohužel nemá v České republice legislativní oporu, ale mohou existovat. Náš cech v Olomouci existuje už řadu let, jen díky stávající legislativě neměl možnost sloužit elektrotechnikům tak, jak bychom si představovali. Cílem cechu by mělo být sdružování elektrotechniků, kteří budou chtít se sdružovat a vědět aktuální informace a provádět svou činnost kvalitně a seriózně. Hodnocení kvality a serióznosti by mělo být podloženo informacemi od zákazníků, kteří by měli v cechu oporu kvality. Členství v cechu a tím užití loga cechu by mělo být pro elektrikáře jednak chloubou a dále zárukou kvality pro zákazníky. Doufejme, že se k tomuto náš cech někdy dopracuje. Toto však záleží jen a jen na nás. Pokud tedy máte čas a chuť tuto myšlenku podpořit, přijeďte za námi na Dlouhé stráně a jistě se dozvíte i něco nového.

Dále pokud vydržíte do druhého dne, můžete se zúčastnit zajímavé exkurze do elektrárny Dlouhé Stráně: přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně je jedním ze sedmi divů České republiky. Dílo architekta Ladislava Konečného má tři nej - největší reverzní vodní turbíny v Evropě (325MW, průměr 4.540mm), unikátní výšku spádu (534m) a celkový instalovaný výkon (2x325MW). Společnost Siemens Engineering a.s. se v současné době v jejím podzemním labyrintu podílí na výměně řídicího systému.

Odjezd autobusu je v 08.30 dne 27.11.2009. Náklady spojené s návštěvou elektrárny budou hrazeny účastníky. Počet účastníků je omezen na 30 osob, v případě zájmu potvrďte účast na přihlášce (viz. níže).

IV. cechovní dny se budou konat s tímto programem:

Přednášky:

Cíl semináře:

Termín uzávěrky přihlášek: do 20.11. 2009
Bez přihlášení vás bohužel nemůžeme na seminář zařadit.

Přiloženou přihlášku zašlete na adresu/e-mail: Solid Team s.r.o., Březinova 7, Olomouc, 772 00, veverkova@solidteam.cz

Závaznou přihlášku můžete stahovat zde ...

Více informací zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.