Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SOLID: 42. konference elektrotechniků 2011 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.02.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SOLID: 42. konference elektrotechniků 2011


SOLID: 42. konference elektrotechniků 2011
Chcete vědět, co je nového a co se změnilo za posledního půl roku v elektrotechnice? Všichni, kdo naši konferenci navštívili, ví, že nejen na přednáškách, ale i při poutavých rozhovorech v předsálí se dozví spoustu novinek a změn z oboru. Více informací naleznete zde ...
Petr Létal, ze dne: 25.02.2011

Chcete vědět co je nového a co se změnilo za posledního půl roku v elektrotechnice?
Pak je tu pro vás připravena tradiční konference elektrotechniků v Olomouci. Připravujeme ji na 15. března 2011 ve velkém sále kulturního domu SIDIA naproti vlakového nádraží v Olomouci.

Přednášky budou jistě zajímavé a poutavé, protože jsme dlouho vybírali z toho nejzajímavějšího. Všichni, kdo naši konferenci navštívili, ví, že nejen na přednáškách, ale i při poutavých rozhovorech v předsálí se dozví spoustu novinek a změn, které se nejen za posledního půl roku udály. Mimo to bude v předsálí řada známých vystavovatelů z řad výrobců a prodejců, kteří budou připraveni na vaše otázky a nabídnou vám aktuální sortiment produktů ze své nabídky.
Odbornými garanty jsou Ing. František Grossmann a Jiří Hemerka, d.t.

Program je nabit zajímavostmi, což zaručují velmi kvalitní přednášející na téma:

Už z názvů a krátkých anotací jednotlivých přednášek je patrné, že se jedná o velmi zajímavé informace.

Každý z účastníků může položit dotaz na kteréhokoli přednášejícího, který v závěru semináře na tento dotaz odpoví. Ze zkušeností z minulých konferencí bude spousta neformálních dotazů odpovězeno při plodných diskusích v předsálí, kde se setkává mnoho odborníků a známých osobností elektrotechniky. I toto je jeden z důvodů proč se takovýchto akcí zúčastnit a podílet se na plodných rozhovorech.

Přednášky jsou zpracovány do sborníku, který každý z účastníků obdrží.

Na této akci na vás také čekají velmi lákavé veletržní slevy a aktuální informace. Například aktuální a čerstvé publikace Solid Team - Elektro v praxi díl 1 – 8 se slevou až 15%.

Přihlásit se můžete na www.solidteam.cz do 7.března 2011. Na tuto akci vás zve tým "Solid Team" - přijďte si k nám pro nové a aktuální informace, ale i pro dobrou náladu úsměv našich děvčat.






TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Solid Team s.r.o. - Holická 140/70, Olomouc - 585 243 683 - solidteam@solidteam.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.